Stoiximan Super League

Χωρίς Σερφά, Παπαγεωργίου με Ατρόμητο

Χωρίς τους Σοφιάν Σερφά και Θανάση Παπαγεωργίου θα αναγκαστεί να παραταχθεί ο Πανθρακικός κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι δυο αμυντικοί δεν υπολογίζονται από τον Μανουέλ Ρόκα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει στην καλή ψυχολογία των παικτών του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Ρόκα ανακοίνωσε μετά την προπόνηση του Σαββάτου 18μελή αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος– Ρίζος, Εμπόου, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου, Κάσες, Ντιγκινί, Αράμπα, Τζάνης, Ίγκορ, Χασομέρης, Τσουμάνης, Λίτσκας και Φραγκούλης.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x