Stoiximan Super League

Χωρίς Τάτο και Γκρέκο στη Γερμανία

Τους 24 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού από την Πέμπτη στη Γερμανία ανακοίνωσε ο Μίτσελ. Εκτός Τάτος και Γκρέκο, όπως και οι Αλγερινοί.

Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει και πάλι τη ζεστή Αθήνα προς ψυχρότερα και πιο ενδεδειγμένα για προπόνηση κλίματα. Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης για τη Γερμανία, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Μίτσελ επέλεξε στην αποστολή 24 παίκτες, στους οποίους θα προστεθεί το απόγευμα της Πέμπτης ο Χαβιέρ Σαβιόλα και ίσως όχι μόνο αφού εκκρεμούν κι άλλες μεταγραφές. Εκτός της λίστας είναι ο Ανδρέας Τάτος, που όλα δείχνουν πως οδεύει προς νέο δανεισμό, όπως και ο Λεάντρο Γκρέκο που θα παραχωρηθεί, ενώ αναμενόμενη είναι η απουσία των Αμπντούν και Τζεμπούρ που είναι εκτός ομάδας, όπως και των νεαρών Σιώπη και Καραγκούνη.

Η 24μελής αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας, Βάις.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει από τη Γερμανία στις 2 Αυγούστου και μια μέρα μετά θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ενώ στις 10 Αυγούστου θα παίξει με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x