Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Χωρίς τον Ζλάταν θα ήταν πιο κάτω και από τη WBA!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει πως τα πράγματα λοιπόν αγρίεψαν αγωνιστικά και τα περιθώρια στενεύουν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μία ανάγνωση λέει πώς η Γιουνάιτεντ παρέμεινε για 20ο παιχνίδι αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ από τη μέρα που έχασε με κάτω τα χέρια από την Τσέλσι (4-0).

Από την άλλη, όλο αυτό το διάστημα δεν ξεπέρασε την 5η θέση. Χωρίς τα γκολ του Ζλάταν οι αριθμοί λένε πως θα ήταν πιο κάτω και από την Γουέστ Μπρόμ!

Γράφει ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος, επιμένει πως το Europa League είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για να περάσει την επόμενη χρονιά στα σαλόνια η ομάδα του Μουρίνιο!

Η αλήθεια είναι πως θα ήταν άδικο να έχανε το παιχνίδι με την Εβερτον η Γιουνάιτεντ. Κάτι το γκολ του Ζλάταν που κακώς δεν μέτρησε αφού δεν ήταν οφσάιντ κάτι τα δοκάρια που είχε, κάτι η αστοχία και το αστείο γκολ που με κάποιο τρόπο δέχτηκε η άμυνα της, στέρησαν ένα δικό της τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα πάντως που δεν είχε σχέση με την «σκιά» που εμφανίστηκε στο Ανφιλντ!

Ο Κούμαν που τα προηγούμενα χρόνια έφυγε νικητής δύο σερί φορές με τη Σαουθάμπτον από το Ολντ Τράφορντ έφτασε ένα λεπτό μακριά από το να γίνει ο πρώτος τεχνικός από τη δεκαετία του ‘70 πολύ θα κατόρθωνε να πετύχει τρία διπλά σε ισάριθμές σεζόν εκεί μέσα! Το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό γλύτωσε την ήττα αλλά η ζημιά έχει γίνει και μοιάζει σχεδόν αδύνατο για τη Γιουνάιτεντ να φτάσει τις 21 νίκες που στατιστικά είναι το σκαλοπάτι που εξασφαλίζει την τετράδα!

Εκείνο που έμοιαζε στο ματς αυτό ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το μπερδεμα του Μουρίνιο που πότε έφερνε τον Ερέρα αριστερό μπακ, πότε τον πήγαινε δεξιά καθώς και η λύση που εκνεύρισε την εξέδρα με τις γιόμες στον Φελαινί από το 80’ και έπειτα δείγμα πως οι λύσεις είχαν εξαντληθεί και άρχιζε η απόγνωση!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x