Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς τρεις με Ολυμπιακό

Δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Παπαδόπουλου, Ιγκλέσιας και του τιμωρημένου Φυτανίδη ο Γιώργος Παράσχος εν όψει του αυριανού επαναληπτικού του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Με έναν επιπλέον πρόβλημα για τον Γιώργο Παράσχο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Περιστεριώτες θα κληθούν να αποκλείσουν τους «ερυθρόλευκους» μετά το 0-0 στο Φάληρο, έχοντας τρεις σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο τιμωρημένος Σωκράτης Φυτανίδης και ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Έλληνας επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και στη συνέχεια πήγε στο γυμναστήριο.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός χαφ ξεκίνησε προπόνηση, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε. Αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την 19μελή αποστολή αποτελούν: Σηφάκης, Μπάρκας, Νάστος, Γιαννούλης, Αρκούδας, Μπάλλας, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκης, Καραμάνος, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος και Ναπολεόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x