Ελλάδα

Χωρίς… τριάρι στη πρεμιέρα ο Ολυμπιακός

Τις υπηρεσίες του Λοτζέσκι που αποχώρησε από τη προπόνηση θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Χαιρέτησε άπαντες ο Μπαρτζώκας, καμία εξέλιξη με προπονητή.

Ένα ακόμα απρόοπτο επεφύλασσε η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό, τελευταία πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, από την προπόνηση αποχώρησε ο Ματ Λοτζέσκι λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, με το ιατρικό τιμ να αποφασίζει για προληπτικούς λόγους να μην αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Έτσι ο Μίλαν Τόμιτς που θα κοουτσάρει την ομάδα δεν θα έχει στη δωδεκάδα ούτε έναν σμολ φόργουορντ, καθώς ως γνωστό, εκτός είναι οι τραυματίες Ντάρντεν και Παπαπέτρου.

Φυσικά ο Τόμιτς, που θα ντεμπουντάρει για δεύτερη φορά ως πρώτος προπονητής στον πάγκο (η πρώτη ήταν κόντρα στο Μαρούσι του Παναγιώτη Γιαννάκη το 2004 στον Κορυδαλλό) δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιώργο Πρίντεζη που θα λείψει για ένα μήνα λόγω εγχείρησης στον αστράγαλο. Έτσι, με έντεκα διαθέσιμους να έχουν απομείνει (ο Σίμονς δεν έχει δηλωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις), ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο 16χρονος Βασίλης Μουράτος.

«Αντίο» από Μπαρτζώκα

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο πρώην πλέον τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, πέρασε από το ΣΕΦ και χαιρέτησε όλα τα μέλη της, τους παίκτες, το επιτελείο αλλά και τους υπαλλήλους, με το κλίμα να είναι συγκινησιακά φορτισμένο.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του τώρα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, αφού οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, κρατούν μυστική την απόφασή τους, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα να μην έχουν καταλήξει στον εκλεκτό. Εξετάζονται ενδελεχώς οι περιπτώσεις Φλέμινγκ, Κατσικάρη που είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα φαβορί, χωρίς να αποκλείεται η μονιμοποίηση του Μίλαν Τόμιτς και η πλαισίωσή του με έναν-δύο πιο έμπειρους τεχνικούς ως βοηθούς του.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x