Gossip

Χωρίζουν και... τα λένε στα δικαστήρια Γκέντσογλου-Ηλιάδη!

Στα «μαχαίρια» είναι οι σχέσεις του Σάββα Γκέντσογλου και της Αγγελικής Ηλιάδης, οι οποίοι θα οδηγηθούν, όπως φαίνεται, στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Φινάλε με επεισοδιακό τρόπο αναμένεται να μπει προσεχώς στη σχέση του ποδοσφαιριστή της Χάιντουκ Σπλιτ, Σάββα Γκέντσογλου με την Αγγελική Ηλιάδη.

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι ο φακός να απαθανάτισε τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές στη Μύκονο, αλλά μόνο ρόδινη δεν είναι η κατάσταση στην παρούσα φάση, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Spirto». O 26χρονος μέσος, που ούτως ή άλλως μένει τον περισσότερο καιρό στην Κροατία πλέον, έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους στα Νότια Προάστια όπου ζει η γνωστή τραγουδίστρια με τον 11χρονο γιο της Μπαμπίνο (που απέκτησε με τον δολοφονημένο Μπάμπη Λαζαρίδη) και τον δίχρονο γιο της Βασίλη και ο χωρισμός τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Οι εντάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι μεγάλες και παράλληλα ο χρόνος που περνάνε μαζί είναι λίγος λόγω και της απόστασης που τους χωρίζει, καθώς αν εξαιρέσουμε τη σεζόν 2014-15 κατά την οποία ο Γκέντσογλου αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, τα τελευταία χρόνια είναι στον εξωτερικό (αρχικά στην Ιταλία και τώρα στην Κροατία).

Ο Έλληνας μέσος είναι σε συχνή επαφή με τον δικηγόρο του, διότι θέλει να πάρει την επιμέλεια του γιού του και οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x