Επικαιρότητα

Ζάκυνθος: Τραυμάτισε δύο άντρες με τσεκούρι και γροθιές

Πρώτα χτύπησε 28χρονο στο πόδι με το τσεκούρι και στον αυχένα με την λαβή του πιστολιού και, στη συνέχεια, επιτέθηκε σε έναν 42χρονο χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο και το πόδι.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου οδηγήθηκε μετά την παράδοσή του στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ο 36χρονος πρωταγωνιστής ενός άγριου επεισοδίου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο ανθρώπων, τους οποίους χτύπησε με γροθιές, πιστόλι και... τσεκούρι!

Ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές με έναν 28χρονο και έναν 42χρονο Αλβανό και τους επιτέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Καλαμάκι κραδαίνοντας το τσεκούρι και κρατώντας πιστόλι! Πρώτα χτύπησε 28χρονο στο πόδι με το τσεκούρι και στον αυχένα με την λαβή του πιστολιού και, στη συνέχεια, επιτέθηκε στον 42χρονο χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο και το πόδι.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, αλλά ο 36χρονος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί για να παραδοθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, βάσει της οποίας ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και απειλή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x