Βόλεϊ

Ζακχαίου στο sport-fm.gr: «Ήμασταν συγκεντρωμένες, θα δούμε ωραίο βόλεϊ το Σάββατο»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ έκανε ο Ολυμπιακός με την Κατερίνα Ζακχαίου να μιλά στο sport-fm.gr για την αναμέτρηση και για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΟ Θήρας.

Η Κατερίνα Ζακχαίου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά και ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ, έχοντας 12 πόντους 5/8 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 3 άσσους.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» στον 2ο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου στο Ισραήλ θα χρειαστούν δύο σετ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ.



Η κεντρικός του Ολυμπιακού μίλησε στο sport-fm.gr για την αναμέτρηση και το αν η πρόκριση έχει κριθεί, αλλά και για το παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο με τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη (αήττητες οι 2 ομάδες και στην κορυφή της βαθμολογίας).

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζακχαίου στην Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Για την αναμέτρηση: Γενικά και στα 3 σετ πήγαμε δυναμικά, δεν χαλαρώσαμε καθόλου και μπήκαμε συγκεντρωμένα.

Για τον αν πιστεύει ότι έχουν προκριθεί: Θα δείξει στο Ισραήλ. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα το 3-0, αλλά ευελπιστώ πως ναι.



Για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΑΟ Θήρας: Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση σήμερα για το παιχνίδι του Σαββάτου, Φεύγουμε την Παρασκευή, πάμε συγκεντρωμένες και θα δείξει.

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής: Εξαρτάται, δεν ξέρω. Θα δούμε ένα ωραίο βόλεϊ πιστεύω.

Για το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού: Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες στο σέρβις και στο μπλοκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x