Μαχητικά Αθλήματα

Ζαμπίδης εναντίον Βαρόλ

Μ’ έναν γνώριμο στο ελληνικό κοινό θα δώσει τον επόμενο αγώνα του ο Μιχάλης Ζαμπίδης. O Iron Mike θα κοντραριστεί με τον Ερκάν Βαρόλ. Το who is who του Τούρκου κικ-μπόξερ.

Συνέχεια στις ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις για τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Τούτη τη φορά απέναντι στον Ερκάν Βαρόλ, έναν kickboxer χωρίς διακρίσεις εφάμιλλες μ' εκείνες του Iron Mike, που πολύ συχνά όμως μοιράζεται το ρινγκ με σπουδαία ονόματα του χώρου, αλλά και με fighters από τη χώρα μας.

Ο αγώνας κλείστηκε για τις 9 Μαΐου στην Λεμεσό (στάδιο «Σπύρος Κυπριανού») της Κύπρου.

Ο Βαρόλ προέρχεται από δύο μεγάλα ματς, απέναντι στον πρωταθλητή του Κ-1, Ενρίκο Κελ ενώ ήταν ο αντίπαλος του Τζόρτζιο Πετροσιάν στο come-back του Ιταλού στην αγωνιστική δράση. Νωρίτερα, είχε έρθει στην Ελλάδα για ν' αγωνιστεί με τον Στέλιο Παπαδόπουλου, ο οποίος επικράτησε εμφατικά του Τούρκου.

Στο πρόσφατο παρελθόν νίκησε με πλειοψηφική απόφαση τον Νίκο Κοντογιάννη, ενώ έχει γνωρίσει ήττες από τον Παύλο Καπώνη το 2013 και τον Μελέτη Κακουμπάβα το 2010.

Σε σύνολο 100 αγώνων, μετρά 86 νίκες. Είναι σκληρός, διαθέτει... ξυλοχωρητικότητα και κάπου εκεί τελειώνουν οι περγαμηνές του.

Στο πλαίσιο του Iron Challenge θα πραγματοποιηθούν 15 αγώνες, με την συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα και την Κύπρο. Σταδιακά θα γίνουν γνωστή η κάρτα αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x