Stoiximan Super League

Ζαραδούκας: «Στόχος το Κύπελλο»

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο βασικός στόχος του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο πρώτος στόχος για τον Αστέρα Τρίπολης τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τον Γιάννη Ζαραδούκα που μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο αριστερός μπακ των Αρκάδων αναφέρθηκε επίσης και στην ψυχολογική τόνωση που πήρε η ομάδα έπειτα από τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Ζαραδούκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη:

Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα: «Θέλαμε όλοι μια νίκη για ψυχολογική τόνωση, πλέον η ομάδα μπορεί να πάρει τα πάνω της και να κάνουμε καλή πορεία. Ήταν δύσκολο παιχνίδι αφού την περισσότερη ώρα ο αντίπαλος βρισκόταν στο μισό γήπεδο κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε να δώσουμε το 200% για να μπορέσουμε να τον ανοίξουμε από τα πλάγια».

Για την εικόνα του Αστέρα: «Δεν είχαμε δώσει πολλά φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και τώρα ξεκινήσαμε τα επίσημα. Συνεπώς, δεν υπάρχει ακόμη σταθερή ενδεκάδα και τώρα αρχίζουμε και βρίσκουμε μια ομοιογένεια η οποία βγαίνει και στο γήπεδο».

Για τους στόχους του ίδιου αλλά και της ομάδας: «Το πρώτο κίνητρο για εμένα είναι να έχω υγεία και το δεύτερο να κάνουμε μια καλύτερη χρονιά φέτος με τον Αστέρα. Μια αξιοσημείωτη πορεία όπως και πέρσι, ο πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x