Ψυχαγωγία

Ζαραλίκος στον ΣΠΟΡ FM: «Πολύ φθήνια στην ΑΕΚ» (audio)

Κυρίως οικονομικούς θεωρεί ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τους λόγους που η ΑΕΚ δεν είναι στη θέση που φιλοδοξούσε. «Πολύ φθήνια, πολύ… καλάθι. Πολύ… 5 ευρώ όλα», είπε στον ΣΠΟΡ FM ο γνωστός κωμικός.

Τη δική του διάσταση για τους λόγους του αγωνιστικού κατήφορου της ΑΕΚ έδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Χριστόφορο Ζαραλίκος.

«Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν είναι άσχετοι οι άνθρωποι, υποψιάζομαι ότι είναι οικονομικό το θέμα. Πολύ φθήνια, πολύ καλάθι. Πολύ… 5 ευρώ όλα», τόνισε στην εκπομπή «Δυο Λέρες Μόνο» και στους Γιώργο Μαραθιανό και Στέφανο Χάρη.

«Ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται, αλλά φαντάσου πώς είναι η ΑΕΚ που είναι τόσους πόντους πίσω», πρόσθεσε, αλλά ξεκαθάρισε πως «… δεν νομίζω ότι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι όσο κακοί φαίνονται».

Παράλληλα σχολίασε τις μασκότ των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. «Ο Χάγκα είναι τρομακτικός. Η μασκότ πρέπει κυρίως να αρέσει στα παιδιά. Να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του, να θέλουν να αγοράσουν ένα κουκλάκι ή ένα μπλουζάκι», είπε για την ποδοσφαιρική, ενώ για την μπασκετική τόνισε: «Υπάρχει ένας που να μη συμπαθεί το πάντα σαν ζώο; Η ψυχολογία του ΑΕΚτζή το έχει αυτό το αγαπησιάρικο».

Τέλος, για τις μουρμούρες για τον Γιούρε Ζντοβτς είπε: «Τραβάει τη γκρίνια πάνω του. Μερικοί άνθρωποι το έχουν. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι καλός προπονητής ή ότι δεν έχει δείξει πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x