Europa League

Ζέκα: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Κάρλος Ζέκα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού απέναντι στην Εστορίλ στην Πορτογαλία. «Περήφανος για το περιβραχιόνιο», είπε μεταξύ άλλων.

Η νίκη είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Εστορίλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League, όπως τόνισε ο Κάρλος Ζέκα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των «πράσινων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως είναι χαρούμενος που γυρνάει στην πατρίδα του, ενώ στάθηκε και στις δυσκολίες που περιμένουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στο ματς της Πέμπτης.

Τέλος, δήλωσε περήφανος που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας.

Αναλυτικά:

Πως αισθάνεσαι που παίζεις στην πατρίδα σου; Έχεις πει όλα τα μυστικά της Εστορίλ στον προπονητή του Παναθηναϊκού;

«Είναι πολύ ωραία που γυρνάω σπίτι. Το σημαντικό είναι να γυρίσω χαρούμενος. Είναι καλή ομάδα η Εστορίλ Αυτός, πάντως, που ξέρει πιο καλά την ομάδα είναι ο προπονητής και κανένας άλλος».

Η Εστορίλ είναι πιο αδύναμη από πέρυσι;

«Δεν νομίζω πως σε σχέση με πέρυσι είναι πιο αδύναμη. Έχουν δουλέψει καλά, έχασαν κάποιους παίκτες αλλά δεν πιστεύω πως είναι αδύναμη η ομάδα».

Ξέρεις λίγο την πορεία στους ομίλους του Europa League. Πιστεύεις πως για να έχετε ελπίδες πρέπει πάση θυσία να κερδίσει αύριο;

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αύριο είναι διαφορετικά, άλλες οι ομάδες, ήρθε για τους τρείς πόντους. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και πάντα η πρόκριση εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα».

Πως νιώθεις ως αρχηγός σε μία τόσο μεγάλη ομάδα;

«Είμαι υπερήφανος και το βασικό είναι πως μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x