Champions League

Ζέσους: «Δεν είναι τελικός»

Στη σημασία που έχει για την Μπενφίκα η αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ζόρζε Ζέσους, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει φαβορί μεταξύ των δύο ομάδων.

Δύσκολη θα είναι η αποστολή της Μπενφίκα στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Ζόρζε Ζέσους.

Ο προπονητής των Πορτογάλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως δεν έχει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα
του το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ δήλωσε σίγουρος πως οι παίκτες του δεν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Δεν υπάρχει φαβορί, είναι ισάξιες ομάδες, συμφωνώ με τον Μίτσελ. Έχουν ισάξια ρόστερ, άρα θα γίνει δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Για την ατμόσφαιρα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσουμε τέτοιες συνθήκες. Δεν θα μας επηρεάσει ο κόσμος, περισσότερο μας προβληματίζει η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε. Δεν είναι ένας τελικός, κάθε ματς είναι σημαντικό, μόνο στο τέλος των αγώνων του ομίλου θα μπορούμε να ξέρουμε αν θα περάσουμε ή όχι».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Τον τελευταίο καιρό παίζουμε με τρεις παίκτες στο κέντρο, προσπαθούμε να θωρακίσουμε το κέντρο για να μην έχουμε προβλήματα πίσω. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα απ΄ότι στο πρώτο ματς. Πρέπει να εφαρμόσουμε καλύτερα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ελπίζω ότι ο διαιτητής θα είναι σωστός και θα συμμετάσχει σε έναν ωραίο αγώνα. Ο Ροντρίγκο δεν είναι στην αποστολή γιατί δεν είναι έτοιμος»

Για τον τελικό της διοργάνωσης: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανεβάσει αρκετά την Μπενφίκα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και γι΄αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είμαστε μια ομάδα όπως όλες οι υπόλοιπες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και οι άλλοι ονειρευόμαστε κι εμείς έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δικαίωμα σε ένα τέτοιο όνειρο, από τη στιγμή που ο τελικός θα γίνει στο γήπεδό μας φέτος»

Για λογαριασμό των παικτών μίλησε ο Λίμα τονίζοντας:

«Είναι ένας τελικός. Όλα τα ματς τα βλέπουμε με σοβαρότητα, θα είμαστε πειθαρχημένοι και θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο, όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Σαν επιθετικός η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αλλά προέχει να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα μας περιμένει μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα, είμαστε επαγγελματίες και έτοιμοι να αγωνιστούμε. Δεν θέλω να σχολιάσω τι λένε οι αντίπαλοι, θα μιλήσω για την ομάδα μου. Είμαστε έτοιμοι και κάνουμε το καλύτερο σε κάθε ματς για να τιμήσουμε τη φανέλα μας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x