Super League 2

«Ζεστοί» για Λέκιτς

Επανέρχεται στην επιφάνεια η περίπτωση του Ντέγιαν Λέκιτς για την ΑΕΚ, καθώς στην Ένωση θεωρούν πως τους λείπει ένας τέτοιος παίκτης, ενώ Σέρβος αναμένεται να μείνει σύντομα ελεύθερος.

Η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» τον Ντέγιαν Λέκιτς είναι η δεδομένη για την ΑΕΚ, διότι ο υψηλόσωμος επιθετικός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γκεντσλερμπιρλίγκι, ώστε να λυθεί η συνεργασία τους και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο 29χρονος ποδοσφαιριστής να μείνει ακόμη και εντός της ημέρας ελεύθερος από τον τούρκικο σύλλογο.

Οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν θέληση να ασχοληθούν έντονα αυτή τη φορά με τον Λέκιτς και να κάνουν ουσιααστικές κινήσεις για την απόκτηση του, ενώ τον έχουν στη λίστα τους εδώ και καιρό. Σε αυτό έχει συμβάλλει το παραπάνω γεγονός. Δηλαδή, το ότι είναι πολύ πιθανό να μείνει άμεσα χωρίς ομάδα, αλλά και το ότι στην ΑΕΚ κατέληξαν στο ότι ο Σέρβος είναι επιθετικός που λείπει από το ρόστερ της ομάδας.

Δεν κρίνεται επιτακτική ανάγκη η πραγματοποίηση επιπλέον μεταγραφής και θα γίνει μόνο εφόσον βρεθεί κάτι καλό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να κάνει τα.. χατίρια των Δέλλα, Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς τονίζοντας πως αν βρουν κάποιον παίκτη που τον πιστεύουν πολύ θα κάνει ότι μπορεί για να τους τον φέρει. Τέτοια περίπτωση μοιάζει ο Ντέγιαν Λέκιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x