Επικαιρότητα

Ζευγάρι προσπάθησε να χορέψει το Dirty Dancing και κατέληξε στο νοσοκομείο (video)

Είναι μια από τις πιο διάσημες ταινίες, ενώ η σκηνή στην οποία ο Πάτρικ Σουέιζι σηκώνει στα χέρια του την Τζένιφερ Γκρέι έχει μείνει στην ιστορία.

Αυτή ακριβώς τη στιγμή ήθελαν να αναπαραστήσουν για τον γάμο τους η Σάρον Πράις και ο Αντι Πράις, όπως διαπίστωσαν όμως το να αναπαραστήσεις μια τέτοια εντυπωσιακή χορευτική κίνηση είναι μάλλον πολύ δύσκολο και έχει άσχημα αποτελέσματα αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα.

Το ζευγάρι είχε δει αρκετές φορές το Dirty Dancing και αφού αποφάσισε ότι θέλει να χορέψει τη δημοφιλή χορογραφία στο γάμο τους, ένα απόγευμα κι ενώ απολάμβαναν τον ζεστό καιρό σε μία παμπ έκαναν το πρώτο δοκιμαστικό. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά καθώς ο ένας έπεσε πάνω στον άλλο και αφού βρέθηκαν αναίσθητοι στο έδαφος, τους μετέφεραν στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη.

«Είχαμε 9 μέτρα απόσταση και η Σάρον έτρεξε και την έπιασα από τους γοφούς και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είχαμε ισοπεδωθεί», περιγράφει ο Άντι.




Και μπορεί το δοκιμαστικό να μην πήγε καλά, το ζευγάρι ωστόσο απέκτησε τόσο μεγάλη δημοσιότητα που έγινε το #DirtyDancing εγινε trend στο Twitter. Όπως είπαν όμως μιλώντας στο BBC, μάλλον θα χορέψουν κάτι πιο απλό στον γάμο τους.



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x