Stoiximan Super League

Ζήτησε Ιωαννίδη η Ντόρτμουντ

Πρόταση για διετή δανεισμό έχει καταθέσει η Ντόρτμουντ στον Ολυμπιακό για τον Νίκο Ιωαννίδη, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο.

Εδώ και αρκετό καιρό λέμε ότι είναι αρκετά πιθανό να φτάσει πρόταση για την παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή, ύστερα από εκείνη του Πάουλο Μασάντο στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο επόμενος αναμενόταν να είναι διεθνής και, μάλιστα, κάποιος από εκείνους που ξεχώρισε με την Εθνική Ελλάδας, όπως για παράδειγμα ο Μανωλάς.

Ωστόσο, μετά την Τσβόλε που ενδιαφέρθηκε επίσημα για τον Νίκο Ιωαννίδη, η SportDay γράφει ότι η Ντόρτμουντ αποφάσισε να ζητήσει ως δανεικός τον νεαρό επιθετικό.

Οι Βεστφαλοί φέρονται να έχουν τσεκάρει τον παίκτη στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Χάνσα Ρόστοκ και έτσι αποφάσισαν να τον ζητήσουν με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια και να τον έχουν στη δεύτερη ομάδα τους, με οψιόν αγοράς στη διετία ύψους δύο εκατομμυρίων.

Ευτυχώς για τους Πειραιώτες είχαν προλάβει να να «δέσουν» τον Ιωαννίδη με νέο πενταετές συμβόλαιο και θα μπορούσαν να συζητήσουν τον δανεισμό του για ένα χρόνο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x