Αγγλία

«Ζήτησε συγγνώμη για τη βουτιά του ο Ρούνεϊ»

Συγγνώμη για το θέατρο και το πέναλτι που κέρδισε ζήτησε ο Γούεϊν Ρούνεϊ από τον Τόρστειν Στάκμαν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με την Πρέστον για το Κύπελλο Αγγλίας..

Το γεγονός ότι έκανε θέατρο και δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε, παραδέχθηκε ο Γουέϊν Ρούνεϊ στον Τόρστεν Στάκμαν μετά το τέλος του αγώνα της Πρέστον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Άγγλος επιθετικός, ενώ το παιχνίδι ήταν ακόμη στο 2-1, εκμεταλλεύτηκε μία έξοδο του Γερμανού τερματοφύλακα και «βούτηξε» προκειμένου να κερδίσει ένα πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 3-1, μετά τον αγώνα όμως, ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» βρήκε τον 33χρονο πορτιέρο και του ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Στάκμαν.

«Μετά το παιχνίδι, ο Ρούνεϊ μου είπε "συγνώμη, απλά αυτή ήταν η ευκαιρία μου για να πάρω πέναλτι και έπρεπε να τη χρησιμοποιήσω". Κι εγώ το ίδιο έλεγα από την αρχή, δεν υπήρχε πέναλτι. Μάλιστα, αν η ίδια ακριβώς σκηνή εξελίσσονταν αντίθετα, με έναν από τους επιθετικούς μας και τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ, πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτό», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x