Ιταλία

Ζήτησε Ζερβίνιο η Ρόμα

Πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Ρόμα στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ζερβίνιο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Il Tempo». Η απάντηση των «κανονιέρηδων» ήταν αρνητική.

Οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της Ρόμα δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν τους περισσότερους στόχους να χάνονται, παράλληλα με τους παίκτες της ομάδας που φέρονται έτοιμοι να αποχωρήσουν. Στην προσπάθεια της διοίκησης να αλλάξει τα δεδομένα, άνθρωποι της Ρόμα κατέθεσαν προφορική πρόταση στην Άρσεναλ προκειμένου να αποκτήσουν τον Ζερβίνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Tempo» η πρόταση της ιταλικής ομάδας ήταν ύψους 7 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που, όμως, δεν ικανοποίησε τη διοίκηση της Άρσεναλ, η οποία αξιώνει τουλάχιστον 10 εκατ. για τον Ιβοριανό επιθετικό.

Πρόθεση της διοίκησης της Ρόμα είναι να ξεκινήσει επίσημα τις διαπραγματεύσεις, με αντιπροσωπεία του συλλόγου να είναι έτοιμη να ταξιδέψει για το Λονδίνο. Ωστόσο, το ποσό το οποίο προτίθεται να προσφέρει η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας δεν πρόκειται να ανέβει πολύ σε σχέση με την αρχική προσφορά.

Αναμένουμε την απάντηση της Άρσεναλ στη νέα προσφορά της Ρόμα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x