Ελλάδα

Ζομπανάκης: «Δε θα συγχωρέσω… τον Σαλούστρο»

Πως δε θα συγχωρήσει τον… Σαλούστρο που πήγε τον ΠΑΟΚ ως βέρος Κρητικός που είναι, τόνισε χαριτολογώντας ο Κωστής Ζομπανάκης κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Α1 μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του ΑΓΟΡ ευχαρίστησε τον κόσμο και τους χορηγούς της ομάδας, ζήτησε από τους φιλαθλους της ομάδας να έρχονται στο «Μελίνα Μερκούρη» στη διάρκεια της χρονιάς και χαρακτήρισε καλές όλες τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ που μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω την πόλη του Ρεθύμνου. Δεν είναι δεδομένη η ανταπόκριση και είναι ωραίο συναίσθημα. Θέλω να ευχαριστήσω, τον κόσμο, τη διοίκηση και τους μεγάλους χορηγούς μας. Είμαι τρομερά χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του μπάσκετ. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό, δεν ξέρω σε τι άλλο είμαστε καλοί στην Ελλάδα. Δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ που παίζουμε την πρώτη αγωνιστική.

Πήραν ένα κρητικόπουλο, τον Σαλούστρο, και δεν θα το συγχωρέσω ποτέ. Οι ομάδες είναι πολύ καλές. Έχουμε πέντε Έλληνες κάτω των 23 ετών που θα παίξουν κιόλας. Περνούν πολύ καλοί Αμερικανοί από την Ελλάδα. Θέλω τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να καταλαβαίνει πόσο καλό είναι το μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x