Βόλεϊ

Ζόρικα το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός

Ο ΑΟ Θήρας πίεσε μέχρι το φινάλε για την ανατροπή, όμως ο Παναθηναϊκός άντεξε και πήρε τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών. «Σωτήρια» η Μερτέκη με τρεις άσους στο φινάλε.

Όχι μόνο άντεξε την πίεση του ΑΟ Θήρας, αλλά πανηγύρισε, τελικά, επιβλητικά με 3-1 σετ ο Παναθηναϊκός στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι «πράσινες» έκαναν το πρώτο σημαντικό βήμα στη σειρά που οδηγεί στον τελικό, με την σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκανε εύκολα το 1-0, ενώ με μεγαλύτερη δυσκολία –αφού η Σαντορίνη διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 16-15- έκαναν το 2-0, με ένα φοβερό σερί (6-0).

Η ισχυρή πίεση των Σαντορινιών αυξήθηκε κατακόρυφα στο τρίτο σετ, όταν διατήρησαν σταθερά το προβάδισμα και έκαναν το 2-1.

Το ματς πήρε ξεκάθαρα, πλέον, χαρακτήρα ντέρμπι. Οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη στο τέταρτο σετ, με την Σαντορίνη να φτάνει τη διαφορά και στο +6 (14-20), όμως στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να... γλιτώσει το τάι μπρέικ. Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με την Μερτέκη να φέρνει τα πάνω κάτω απ' το σερβίς (τρεις άσους) έφτασε στη νίκη.

Τα σετ: 3-1
(25-16, 25-22, 20-25, 25-23)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x