Πόλο

Ζορίστηκε αλλά νίκησε η Εθνική Ανδρών

Χωρίς να εντυπωσιάσει, έπιασε την ουσία και επικράτησε της Ολλανδίας 9-8 η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του World League.

Το αρκετά ανανεωμένο σύνολο της Εθνικής πόλο ανδρών επικράτησε 9-8 της Ολλανδίας στο κολυμβητήριο του Πειραιά και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον Β’ όμιλο των προκριματικών του World League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ζορίστηκε στη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης, όμως κατάφερε να πιάσει την ουσία και να πανηγυρίσει τη νίκη και τους τρεις πόντους βαθμούς της στη διοργάνωση.

Για ακόμα ένα ματς ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε θέση στην ομάδα σε νέα πρόσωπα, αφήνοντας εκτός τους Αφρουδάκη, Μυλωνάκη και Δερβίση, προκειμένου να συνεχιστεί το χτίσιμο της ομάδας στη νέα ολυμπιακή περίοδο.

Το προβάδισμα έφτασε νωρίς σε ελληνικά χέρια, με τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν σε 3-3 αλλά και 5-5, ενώ δύο πριν την λήξη της τρίτης περιόδου πέρασαν μπροστά με 6-5.

Με γκολ του Γεννηδουνιά και του Γούνα η Ελλάδα πέρασε ξανά μπροστά και παρότι ισοφαρίστηκε με γκολ του Λίντχουντ, κατάφερε ξανά να πάρει τη νίκη με καθοριστικούς τους Καπότση και Γούνα.

Ελλάδα - Ολλανδία 9-8
Οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 2-3, 2-2.
Τα οκτάλεπα: 3-3, 2-0, 2-3, 2-2
Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 2, Τίγκας 1, Καπότσης 2, Βλαχόπουλος 1, Γούνας 2
Ολλανδία (Ρ.Φ. Γκάλεν): Νίσπελινγκ 1, Κούπμαν 3, Φαν Ντεν Μπουργκ 1, Λίντχουντ 2, Ρόιτεν 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x