Κύπελλο Ελλάδας

«Ζωγραφίζει» παντού!

Αυτός δεν είναι Πάμπλο Ντε Μπλάσις, είναι Πάμπλο… Πικάσο! Έπειτα απ’ την κυριακάτικη γκολάρα -κι αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο- ο Αργεντινός υπέγραψε και την πρόκριση του Αστέρα (1-0) επί των Χανίων!

Μικρός στο μάτι, μεγάλος σε… κάθε διοργάνωση! Αφού έβαλε υποψηφιότητα για ένα απ’ τα καλύτερα γκολ του πρωταθλήματος (με το «ψαλίδι» της Κυριακής απέναντι στον Λεβαδειακό) ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις έβαλε μόνος του τον Αστέρα Τρίπολης και στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έπειτα από 79’ λεπτά αγώνα στα Χανιά, η τοπική ομάδα ζόριζε (εκ νέου) τους Αρκάδες. Όχι μόνο με τη συμπαγή της άμυνα, αλλά και με δοκάρι που είχε στο 15' σε κεφαλιά του Παπατζίκου. Παρόλο λοιπόν που ο Αστέρας αγωνιζόταν και με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 69' (λόγω αποβολής του Πάγκαλου) όλα έδειχναν ότι η παράταση δεν αποφεύγεται.

Ο Αργεντινός όμως ρίχνει «μπαλωθιές» κι εκτός έδρας. Και παρόλο που δεν είναι και… πρώτο μπόι, το κάνει αν χρειαστεί και με κεφαλιά! Σαν αυτή που κέρδισε «νταηλίκι» έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και γράφοντας το 1-0 διατήρησε ζωντανό το όνειρο του Αστέρα για μια πορεία ανάλογη με την περσινή στο Κύπελλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85' Γωνιωτάκης), Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68' Μπουντόπουλος), Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κωνσταντίνοφ (75' Τσατσαρής), Τσάτσος, Παγώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Μπαντής, Πιπίνης, Κουρμπελής (71' Κουρμπέλης), Λούη, Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα (59' Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Ντελγάδο (83' Ουσέρο), Ουρτάδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x