Επικαιρότητα

Ζωοκλέφτης με καλάσνικοφ συνελήφθη στο Ρέθυμνο

Οι δυνάμεις της Ασφάλειας και του Τ.Α.Ε. έκαναν έρευνες σε 20 σπίτια, ποιμνιοστάσια, αποθήκες, εξοχικές κατοικίες, εγκαταλελειμμένα κτίσματα και αγροτεμάχια, αλλά δεν βρήκαν τα όπλα που περίμεναν

«Χτένισαν» τις περιοχές του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοκατοχής, αλλά βρήκαν όπλο μόνο στην κατοχή ενός 47χρονου τον οποίο θα συνελάμβαναν έτσι κι αλλιώς για υπόθεση... ζωοκλοπής!

Οι δυνάμεις της Ασφάλειας και του Τ.Α.Ε. έκαναν έρευνες σε 20 σπίτια, ποιμνιοστάσια, αποθήκες, εξοχικές κατοικίες, εγκαταλελειμμένα κτίσματα και αγροτεμάχια, αλλά δεν βρήκαν τα όπλα που περίμεναν. Όταν, όμως, συνέλαβαν τον 47χρονο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής, ερεύνησαν το ποιμνιοστάσιο και τους αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιεί και βρήκαν ένα όπλο τύπου Καλάσνικοφ.

Ο κτηνοτρόφος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που του απήγγειλε κατηγορίες για ζωοκλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το Καλάσνικοφ κατασχέθηκε και εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x