Live: Η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Από τις 7:20 βρίσκεται στην Ευελπίδων ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς.

10:59
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται από τις 7:20 στην Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.
10:59
Έφτασε στο χώρο από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων και ανέβηκε στον έκτο όροφο, ενώ απέξω τον περιμένουν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, και ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης.
11:00
Η αστυνομία απομάκρυνε από το κτίριο δημοσιογράφους και άλλους παρευρισκόμενους.
11:00
Η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες, πιθανότατα να «σπάσει» και το χθεσινό ρεκόρ του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή. Μετά την ολοκλήρωσή της ο ανακριτής σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν για το αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι και ποιοι θα είναι αυτοί (μέχρι στιγμές για την ίδια υπόθεση έχουν επιβληθεί ποινές απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εξόδου από τη χώρα, καθώς και χρηματική εγγύηση).
11:03
Μετά τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Σάββα Θεοδωρίδη και τον διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά, έξω από το κτίριο που στεγάζεται το γραφείο του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη έφτασε λίγο πριν τις 11:00 και ο Γιάννης Βρέντζος.
11:04
Τις τέσσερις ώρες κοντεύει να συμπληρώσει η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη, που να θυμίσουμε ότι βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή από τις 07:20.
11:15
11:37
Χωρίς διακοπή συνεχίζεται εδώ και πάνω από τέσσερις ώρες η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
11:58
Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται για την κατάθεση του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Έξω από τα γραφέια υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
11:59
Θυμίζουμε ότι η αστυνομία έχει απομακρύνει από το κτίριο δημοσιογράφους και άλλους παρευρισκόμενους
12:13
Για ρεκόρ παραμονής στο γραφείο του ανακριτή οδεύει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που συμπληρώνει πέντε ώρες απολογίας και μάλιστα χωρίς διακοπή μέχρι στιγμής.
13:02
Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε στην Ευελπίδων. Ένας οπαδός έφτυσε μια γυναίκα που περνούσε από το δρόμο προκαλώντας την αντίδρασή της. Οι δύο πλευρές άνοιξαν έναν διάλογο, με τη γυναίκα να απειλεί πως θα φωνάξει την αστυνομία και τους υπόλοιπους οπαδούς να γελούν.
13:04
Σχεδόν έξι ώρες συμπληρώνονται σε λίγο από την ώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στο γραφείο του ανακριτή, περισσότερο από κάθε άλλον από αυτούς που έχουν απολογηθεί.
13:29
Ο Τάκης Αγραφιώτης, πέμπτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην πρόεδρος της Super League, βρίσκεται επίσης στην Ευελπίδων περιμένοντας να τελειώσει την απολογία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
14:08
Επτά ώρες στο γραφείο του ανακριτή συμπληρώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
14:33
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη δύο διαλείμματα στην απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ανακριτή. Πλέον η παρουσία του στο γραφείο έχει ξεπεράσει τις επτά ώρες.
14:46
Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
14:48
Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για αναλυτικό ρεπορτάζ.
14:48
Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορταζ βρίσκονται όλοι έξω από το κτίριο 6 και περιμένουν την έξοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη.
close menu
x