«ΠΑΟ... Λεωφόρο»

21:56
Καλησπέρα σε όλους. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την "τηλεοπτική γιορτή" του Παναθηναϊκού.
21:57
Ένα πράσινο αφιέρωμα με αθλητικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα που θα αναδείξει και θα ζωντανέψει όλες τις πλευρές του Παναθηναϊκού από την ίδρυσή του έως σήμερα: την ιστορία της ομάδας, την ιστορία του γηπέδου, τον Ερασιτέχνη, τις Ακαδημίες και τις σχολές, καθώς και τα σχέδια για το νέο γήπεδο και την επόμενη μέρα.
22:00
Παρουσιαστές της εκπομπής οι Χριστίνα Βραχάλη και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Από την εκπομπή θα... παρελάσουν παλιές και τωρινές μεγάλες μορφές του Παναθηναϊκού
22:02
Υπενθυμίζεται πως αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου. Αυτή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2017 (καλώς εχόντων των πραγμάτων).
22:06
Βασίλης Κωνσταντίνου, Μάρκους Μπεργκ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος οι πρώτοι που μπαίνουν στο στούντιο.
22:09
«Σε λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός θα παίζει σε ένα... παλάτι, αντάξιο της ιστορίας του» είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, παλιά δόξα της ομάδας και νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ
22:12
Στο στούντιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και ο ομόλογός του στον Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.
22:14
«Ελπίζουμε μέχρι το Φθινόπωρο η πρώτη φάση να έχει ολοκληρωθεί. Μετέπειτα, τέτοια εποχή του χρόνου ελπίζουμε να έχουμε τελειώσει με την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει ένα όμορφο γήπεδο να την αντιπροσωπεύει. Την… ψυχή που βγάζει η Λεωφόρος δεν την έχει κανένα άλλο γήπεδο. Πουθενά αλλού, δεν διεγείρονται συναισθήματα, ανάλογα με αυτά που βγάζει η Λεωφόρος. Δυστυχώς μέχρι τώρα –λόγω των οικονομικών δυσκολιών- δεν είχαμε τη δυνατότητα να ανακατασκευάσουμε το Απόστολος Νικολαΐδης» είπε ο κ. Αλαφούζος.
22:20
«Έχουμε συγκεντρώσει περίπου 530.150 ευρώ και μέσα στη βραδιά θα έχουμε κι άλλες προσφορές», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί για την ανακαίνιση.
22:25
«Το πιο σημαντικό όφελος από όλα είναι ότι το γήπεδο θα φτιαχτεί. Γιατί το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και κάθε τέτοια ενέργεια διαιωνίζει τον σύλλογο. Ο Ερασιτέχνης εξασφαλίζει το μέλλον μας. Όλοι γνωρίζουμε τον Τάφο του Ινδού, αλλά υπάρχουν και άλλες αίθουσες που προσφέρουν πολλά στο σύλλογο», είπε από την μεριά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.
22:26
Προβάλλονται συνεχώς βίντεο από την Λεωφόρο και κάποιες ένδοξες στιγμές που έχουν «γραφτεί» εκεί.
22:30
«Η Λεωφόρος είναι το σπίτι μας, πάντα υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα. Εκεί γίνονται τα πράγματα δύσκολα για κάθε αντίπαλο, λατρεύω να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Είναι φανταστικά! Δεν θυμάμαι ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει εκεί, είναι τόσα πολλά! Αν έπρεπε να ξεχωρίσω, τότε θα έλεγα τα γκολ στα ημιτελικά Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, τα οποία μας οδήγησαν στον τελικό και μετά στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι πολύ όμορφο που θα γεννηθεί στην Ελλάδα το τρίτο παιδί μου. Θα είναι πανέμορφο αυτό…», τα λόγια του Μάρκους Μπεργκ.
22:42
«Φανταστική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο. Οι οπαδοί εδώ υποστηρίζουν την ομάδα, είτε αυτή κερδίζει, είτε αυτή χάνει. Θα είναι όνειρο που θα γίνει πραγματικά το να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο ο Παναθηναϊκός» λέει αυτή την ώρα ο Αντρέα Στραματσόνι.
22:45
«Δωδέκατος παίκτης της ομάδας ο κόσμος στη Λεωφόρο. Πάντα υπήρχε φανταστική ατμόσφαιρα κι όταν βγαίναμε έξω για ζέσταμα, η ατμόσφαιρα γινόταν εκρηκτική. Ο κόσμος πάντα στήριζε και στις χαρές και στις λύπες» αναφέρει τώρα ο Βασίλης Κωνσταντίνου κι έκανε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται για τη Λεωφόρο.
22:48
Άλλη... λάμψη δίνεται στην «τηλεοπτική γιορτή» του Παναθηναϊκού με Χριστίνα Βραχάλη και Σία Κοσιώνη.
22:53
«Πιστεύω ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά σε εμάς. Ένιωσα πολύ ζεστά τους φίλους μας όταν πάτησα για πρώτη φορά στη Λεωφόρο. Οι φίλοι της ομάδας είναι πιο θερμός, δεν συγκρίνεται με την Γερμανία. Χαίρομαι πολύ που θα γίνει το νέο γήπεδο, που θα είναι τόσο όμορφο και μοντέρνο. Και για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι ευχάριστο να παίζεις σε σύγχρονα στάδια» είπε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.
22:57
Οι προσφορές για τη νέα Λεωφόρο έχουν ξεπεράσει ήδη το 1.000.000 ευρώ!
22:57
Εικόνα live21960798/76256.jpg
23:07
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η πρόσληψή του στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, μιλά αυτή την ώρα μέσα από τη Λεωφόρο!
23:14
«Το γήπεδο αυτό θα γίνει μέρος νίκης. Η ατμόσφαιρα μετά τις εργασίες θα είναι ακόμα καλύτερη. Κατάλαβα πως η Λεωφόρος έχει ψυχή, το ένιωσα χθες. Υπόσχομαι στους οπαδούς ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το καλό του Παναθηναϊκού. Εγώ θα αναλάβω τα καθήκοντά μου και εγώ περιμένω από την ομάδα να κάνει ότι μπορεί. Πρέπει να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός και είμαστε ένα» είπε μεταξύ άλλων ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
23:16
Τασός Λαγός και Κάρλος Ζέκα στο στούντιο αυτή την ώρα.
23:19
«Να μας έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος, θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ» το μήνυμα του Ζέκα, εκ των αγαπημένων της πράσινης εξέδρας.
23:28
«Καταρχήν, όλα τα παιδιά δεν πρέπει να αφήσουν το σχολείο, ότι όνειρα κι αν έχουν για το ποδόσφαιρο. Εγώ προσωπικά ήμουν τυχερός γιατί στα 14 μου βρέθηκα στον Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας δεν σου μαθαίνουν μόνο μπάλα, αλλά σου καλλιεργούν και το ήθος. Ο κάθε μικρός παίκτης πρέπει να ακούει προσηλωμένα τον προπονητή του, να δουλεύει σκληρά και να μην τα παρατάει ποτέ», ανέφερε ο Τάσος Λαγός.
23:46
Όλο κι ανεβαίνει το ποσό των προσφορών: Στο 1.233.660 ευρώ μέχρι τώρα.
23:56
Ο μεγάλος "Μητσάρας" του Παναθηναϊκού... Εικόνα live21960798/118695.jpg
23:58
«Γίνεται μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να φτιαχτεί το γήπεδο και να γίνει πιο προσιτό για τον κόσμο. Θα είναι ένα στολίδι για την πόλη» λέει ο Δημήτρης Σαραβάκος.
00:04
«Ξεκίνησα από μικρό παιδί να παίζω μπάλα, όχι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά… δίπλα στην αλάνα. Μετά μπήκα στο στολίδι μας! Γιατί εκείνη την εποχή, το γήπεδο της ομάδας ήταν στολίδι για εμένα. Θυμάμαι πως τελείωνα το σχολείο στις 14:00, βάζαμε τις τσάντες στην αλάνα και παίζαμε. Ερχόταν τότε ο προπονητής μας για να δει ένα παιδί με πολλά μαλλιά (σ.σ εννοώντας τον εαυτό του)! Από τότε ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλους παίκτες και ομάδα. Θυμάμαι πως στη Λεωφόρο, πρώτα έβγαινε η αντίπαλη ομάδα και μας έλεγαν ‘σας παρακαλούμε μην μας βάλετε πολλά γκολ’. Ήξεραν πως θα τους νικήσουμε», θυμάται ο σπουδαίος Μίμης Δομάζος!
00:14
Παλιές δόξες του Παναθηναϊκού, αλλά και γνωστοί για τα παναθηναϊκά τους αισθήματα, θυμούνται ιστορίες από το παρελθόν!
00:15
Οι προσφορές έφτασαν το 1.346.740 ευρώ.
00:19
«Όταν τους λέγαμε πως είμαστε από την Ελλάδα, μας έλεγαν Panathinaikos! Δεν ήξεραν τίποτα άλλο», λέει μεταξύ άλλων ο μεγάλος Αντώνης Αντωνιάδης, για τις ένδοξες στιγμές που έχει ζήσει με την πράσινη φανέλα.
00:33
Αυτή την ώρα «παίζει» βίντεο με μεγάλες νίκες και στιγμές του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Πραγματικά αξέχαστα παιχνίδια...
00:48
«Τα μέλη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καταλαβαίνουν περισσότερο από τον καθένα τη σημασία του νέου στολιδιού που θέλουμε να φτιάξουμε. Έχουν τα παιδιά τους που αθλούνται στη Λεωφόρο. Βλέπουν τις αλλαγές και τη ζωντάνια που υπάρχει πλέον στην περιοχή και αντιλαμβάνονται πόσο καλό θα κάνει η ανακαίνιση» είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.
00:52
Το ποσό των 1.538.900 έχει συγκεντρωθεί ως τώρα
00:53
«Έχουμε πουλήσει σχεδόν όλες τις σουίτες κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Ελπίζω να ξαναχτίσουμε το γήπεδο που μας αξίζει. Έχουμε υποβάλλει τα χαρτιά μας για την ανακατασκευή και προσεχώς θα ξεκινήσουν τα έργα» είπε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την ανακοίνωση του ποσού που έχει συγκεντρωθεί.
19:30
test
close menu
x