Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

20:33
Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια.
20:34
Πρόκειται για την προτελευταία αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς το ματς που ρίχνει την αυλαία της πρεμιέρας διεξάγεται την Δευτέρα στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης.
20:55
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, ενώ με την σειρά του και ο Πλατανιάς θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε καλύτερη κατάσταση φυσικά η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στα πόδια της.
20:56
Το τριφύλλι, λοιπόν, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Μπιλμπάο, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη δίνει τη ρεβάνς με τους Βάσκους και θα πάει στην Ισπανία να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του.
21:05
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουσερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας, Στάθης, Βάντερσον, Κρος, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ.
21:05
Στον πάγκο είναι οι Κοκκαλάς, Στάμου, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Κοροβέσης, Παπανικολάου, Γκρζέλτσακ.
21:05
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Μολίνς.
21:06
Στον πάγκο είναι οι Στιλ, Δώνης, Ευαγγέλου, Άλτμαν, Τσάβες, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης.
21:06
Ντεμπούτο για τον Παναθηναϊκό κάνει ο Γιόχανσον, που θα αγωνιστεί στο ένα άκρο της άμυνας, ενώ στο άλλο θα είναι ο Κολοβέτσιος.
21:24
Διαιτητής είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Βασίλειο Καμπούρη, Ανδρέα Φωτόπουλο και τέταρτος είναι ο Αριστείδης Βάτσιος.
21:29
Να πούμε ότι στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αντρές Τσάβες, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής.
21:30
Ενός λεπτού σιγή στα Περιβόλια για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Βαρκελώνη.
21:31
1' Σέντρα στην αναμέτρηση.
21:31
Με τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις ο Πλατανιάς, με τις μαύρες ο Παναθηναϊκός.
21:33
Μικρή διακοπή στο ματς καθώς Ντικαμονά και Λουτσιάνο βρήκαν κεφάλι με κεφάλι, με τον δεύτερο να πέφτει στο έδαφος. Δεν έχει κάτι ο Βραζιλιάνος, σηκώνεται και το παιχνίδι συνεχίζεται.
21:35
4' Σουτ του Αγγελόπουλου, η μπάλα κοντράρει στον Μολέδο και περνάει κόρνερ.
21:37
Πρεσάρει αρκετά στα πρώτα λεπτά του ματς ο Πλατανιάς, δυσκολεύοντας τον Παναθηναϊκό να κυκλοφορήσει την μπάλα.
21:39
7' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Κολοβέτσιος βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Λουντ, αυτός έκανε το παράλληλο με την εστία γύρισμα αλλά ο Μολίνς -που ήταν στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο- πλάσαρε άουτ.
21:40
Πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, που φτάνουν κοντά στο γκολ αλλά ο Μολίνς δεν κατάφερε να βρει τον στόχο από πλεονεκτική θέση.
21:40
9' Κίτρινη κάρτα στον Μολέδο για φάουλ πάνω στον Ντεβέσα.
21:41
10' Κεφαλιά του Μπούτνικ προς τα πίσω, δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα ο Βλαχοδήμος.
21:44
13' Φάουλ για τον Παναθηναϊκό σε καλό σημείο.
21:45
13' Εκτέλεση φάουλ του Λουντ με γέμισμα, ο Μολέδο προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας αλλά ο Πλιάτσικας τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
21:49
Έχει πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός και προσπαθεί να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα του Πλατανιά.
21:50
19' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Καμπέσας έκανε το παράλληλο γύρισμα, ο Μολίνς πρόλαβε την μπάλα πριν αυτή περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και έδωσε στον Λουντ, αλλά το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.
21:58
Βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό ο Πλατανιάς, που έχει οργανωθεί από το κέντρο και πίσω και δεν τον αφήνει να κυκλοφορήσει την μπάλα.
21:59
27' Γλιτώνει την κίτρινη κάρτα ο Ντεβέσα, σε μια παρόμοια φάση με αυτή του 9ου λεπτού, στην οποία «κιτρινίστηκε» ο Μολέδο.
22:01
29' Ο Καμπέσας έφυγε στην αντεπίθεση, τσίμπησε την μπάλα προ του Ντικαμονά ο οποίος τον βρήκε από πίσω. Ο διαιτητής ωστόσο έδειξε λανθασμένα «παίζετε», ενώ υπήρξε καθαρό φάουλ υπέρ του παίκτη του Παναθηναϊκού στα όρια της μεγάλης περιοχής και κίτρινη για τον αμυντικό του Πλατανιά!
22:02
31' Κίτρινη κάρτα στον Κρος για φάουλ στον Κουρμπέλη.
22:09
Παίζουν πολύ από τα δεξιά και με τον ταχύτατο Καμπέσας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι πολύ δραστήριος μέχρι στιγμής.
22:10
38' Κίτρινη κάρτα στον Μπούτνικ για φάουλ που έκανε πριν από λίγη ώρα στον Κουτρουμπή.
22:11
40' Ευκαιρία για τον Πλατανιά. Βολέ του Ντεβέσα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έπεσε και έδιωξε ο Βλαχοδήμος.
22:17
45' Μακρινό σουτ του Λουντ, η μπάλα περνάει άουτ.
22:18
Τέλος στο πρώτο μέρος. Πλατανιάς και Παναθηναϊκός πάνε στα αποδυτήρια όπως ξεκίνησε το ματς, χωρίς σκορ (0-0). Καλός ο ρυθμός στο ματς, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να έχει τον έλεγχο και δύο ευκαιρίες αλλά μην έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμη κάποιο τέρμα. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία από τους γηπεδούχους, που δεν επιτρέπουν στους φιλοξενούμενους να κυκλοφορήσουν με ευκολία την μπάλα.
22:33
46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.
22:37
49' Λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Μολίνς, που έβγαινε απέναντι από τον Ομπερχάουσερ!
22:42
Δεν υπάρχει κάποια τελική προς τις δύο εστίες στο δεύτερο μέρος κι ενώ έχουμε φτάσει στο 54ο λεπτό.
22:43
55' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά! Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία και «γλυκιά» σέντρα του Στάθη, ο Μπούτνικ βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και έκανε την κεφαλιά-ψαράκι αλλά ο Βλαχοδήμος με μεγάλη επέμβαση κράτησε όρθια την ομάδα του!
22:48
Συμπληρώθηκε μια ώρα στο παιχνίδι, με το 0-0 να παραμένει ανάμεσα σε Πλατανιά και Παναθηναϊκό.
22:49
Νωρίτερα ο Ενσικουλού είχε υποδειχθεί λανθασμένα σε θέση οφσάιντ από τον β' βοηθό.
22:50
62' Ο Παπαπέτρου χαρίζει την αποβολή στον Μπούτνικ, που χτύπησε με τις τάπες στο καλάμι τον Μολέδο! Λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να μην δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Πλατανιά.
22:51
64' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβες κάνει ντεμπούτο, παίρνοντας την θέση του Μολίνς.
22:52
64' Και δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Χατζηγιοβάνη να παίρνει τη θέση του Λουντ.
22:55
68' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Γκρζέλτσακ αντί Μπούτνικ.
22:56
Βγάζει τον Μπούτνικ που έχει κάρτα και γλίτωσε την αποβολή πριν έξι λεπτά ο Παράσχος και βάζει τον Γκρζέλτσακ στη θέση του.
22:56
68' Μακρινό σουτ του Ζέκα, μπλοκάρει ο Ομπερχάουσερ.
22:57
70' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Ντεβέσα, εξίσου ωραία και η απόκρουση του Βλαχοδήμου.
23:00
72' ΓΚΟΟΟΛ για τον Παναθηναϊκό!
23:01
Ο Τσάβες σκοράρει στο ντεμπούτο του! Ο Λουτσιάνο με φανταστική κάθετη μπαλιά κόβει την άμυνα του Πλατανιά στα δύο και ο Τσάβες με άψογο πλασέ νικάει τον Ομπερχάουσερ, δίνοντας το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό! Μάλιστα, ο σκόρερ πανηγύρισε, χαιρετώντας ως comandante.
23:02
74' Κίτρινη κάρτα στον Πλιάτσικα.
23:02
74' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Δώνης αντί Λουτσιάνο.
23:03
76' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Κοροβέσης αντί Πλιάτσικα.
23:06
79' ΓΚΟΛ για τον Πλατανιά!
23:07
Ο Ενσικουλού έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, η άμυνα του Παναθηναϊκού έχασε τον Κοροβέση, ο οποίος με προβολή νίκησε τον Βλαχοδήμο και ισοφάρισε σε 1-1.
23:10
83' Κίτρινη κάρτα στον Καρυπίδη για φάουλ στον Τσάβες.
23:13
85' Στο έδαφος οι Βλαχοδήμος και Μολέδο, που έχουν χτυπήσει. Στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής έχει δώσει επιθετικό φάουλ του Ενσικουλού, ο οποίος έσπρωξε τον Μολέντο και έπεσε πάνω στον Βλαχοδήμο. Ο Παπαπέτρου είχε σφυρίξει φάουλ, πάντως, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Κοροβέσης.
23:15
Με δέκα θα τελειώσει το ματς ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Μολέδο αποχώρησε με φορείο κρατώντας το χέρι του! Ο Βραζιλιάνος στόπερ φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στον δεξιό καρπό.
23:19
Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις!
23:20
92' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Πατράλης αντί Κρος.
23:24
Τέλος στην αναμέτρηση! Πλατανιάς και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Ο Τσάβες άνοιξε το σκορ για τους πράσινους στο ντεμπούτο του, με τον Κοροβέση να ισοφαρίζει για τους Κρητικούς.
close menu
x