Ελλάδα-Κροατία

19:12
Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
19:13
Η εθνική μας ομάδα θέλει να εξαντλήσει όσες πιθανότητες της έχουν απομείνει κόντρα στην Χρβάτσκα, η οποία είχε επικρατήσει με 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα μπαράζ, και να φτάσει σε μια τεράστια ανατροπή και πρόκριση.
20:40
Οι αποστολές των δύο ομάδων βρίσκονται εδώ και αρκετή ώρα στο γήπεδο, ενώ οι παίκτες έχουν κάνει την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.
20:40
Δεν υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο αυτή τη στιγμή, ωστόσο είναι λογικό καθώς το παιχνίδι ξεκινάει σε μία ώρα.
20:42
Έχει βγει η ενδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας. Με πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς παρατάσσει την γαλανόλευκη ο Μίχαελ Σκίμπε.
20:43
Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Λάζαρος, Μπακασέτας, Μήτρογλου
20:44
Γρίφος η ενδεκάδα, πιθανότατα με διάταξη 4-2-3-1 θα παταραχθεί η Ελλάδα. Ωστόσο δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το 4-3-3.
20:46
Πάμε να δούμε και αυτή της Κροατίας, η οποία έχει μια αλλαγή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ.
20:50
Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς - Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς - Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς - Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Κάλινιτς
20:51
Ξεκάθαρη η ενδεκάδα της Κροατίας, με 4-3-3. Ο Μάντζουκιτς θα είναι στο ένα... φτερό, παίρνοντας τη θέση του Κράμαριτς, ο Πέρισιτς στο άλλο και ο Κάλινιτς στην κορυφή της επίθεσης.
20:53
Μάθαμε ακόμη μία ομάδα που θα βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή είναι η Ελβετία, που ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Β. Ιρλανδία και χάρη στη νίκη της στο πρώτο ματς με 1-0, θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.
20:58
Ένα αστείο στιγμιότυπο έλαβε χώρα πριν λίγο στο φαληρικό γήπεδο. Οι τερματοφύλακες της Κροατίας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν ζέσταμα και φορούσαν γαλάζια φούτερ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπερδευτούν οι Έλληνες φίλαθλοι και να τους χειροκροτήσουν, νομίζοντας πως πρόκειται για τους πορτιέρε της Εθνικής μας.
21:01
Αποθέωση για τους τερματοφύλακες της Ελλάδας, τώρα, που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα.
21:10
Έντονες αποδοκιμασίες για την ενδεκάδα της Κροατίας που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα.
21:11
Αποθέωση και συνθήματα γι αυτήν της Ελλάδας.
21:18
Να πούμε ότι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι έχουν μείνει εκτός ενδεκάδας οι Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Φορτούνης, Σταφυλίδης. Τις θέσεις τους έχουν πάρει οι Ρέτσος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Ταχτσίδης, Μπακασέτας και Χριστοδουλόπουλος.
21:22
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα μαρκαρίσματα των Κροατών ποδοσφαιριστών. Ο Σκίμπε χρησιμοποιεί τον Τοροσίδη ώστε να παίξει πάνω τον Πέρισιτς και τον Ρέτσο πάνω στον Μάντζουκιτς. Επίσης, πρέπει να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι Τζιόλης, Ταχτσίδης που είναι δύο βαριά κορμιά στον άξονα απέναντι στους Μόντριτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς.
21:24
Σε είκοσι περίπου λεπτά θα έχουμε σέντρα στο παιχνίδι.
21:29
Διαιτητής είναι ο Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία), με βοηθούς τους Σάντερ βαν Ρέκελ (Ολλανδία), Έρβιν Ζάινστρα (Ολλανδία) και τέταρτος είναι ο Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία).
21:32
Ακούγονται από τα μεγάφωνα οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Γιούχα γι' αυτή των Κροατών.
21:33
Χειροκροτήματα και «όλε» για την ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας.
21:40
Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Τώρα η ανάκρουση των ύμνων των δύο χωρών, πρώτα της Κροατίας και μετά της Ελλάδας.
21:41
Εντονες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του ύμνου της Κροατίας.
21:44
Εν μέσω αποθέωσης από περισσότερους από 20 χιλιάδες οπαδούς ο ύμνος της Ελλάδας!
21:45
Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Για να δούμε εάν η Εθνική μας ομάδα θα καταφέρει να φτάσει σε μια τεράστια ανατροπή και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση.
21:45
1' Σέντρα στην αναμέτρηση!
21:50
4' Ο Ζέκα κλέβει την μπάλα από τον Στρίνιτς και η Εθνική είχε την ευκαιρία να φύγει στην κόντρα αλλά ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ για χέρι. Λανθασμένη απόφαση, δεν υπήρξε χέρι με την μπάλα να χτυπάει στα πλευρά του Ζέκα. Την παράβαση υπέδειξε ο β' βοηθός Έρβιν Ζάινστρα.
21:54
Τελικά η διάταξη της Εθνικής είναι 4-3-3. Ο Τζιόλης αμυντικός μέσος και οι Ταχτσίδης, Ζέκα οι εσωτερικοί χαφ. Ο Λάζαρος παίζει δεξιός εξτρέμ, ο Μπακασέτας αριστερός και ο Μήτρογλου στην κορυφή.
21:58
12' Ζέκα και Στρίνιτς διεκδίκησαν την μπάλα μέσα στην περιοχή, έπεσαν στο έδαφος και ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ. Φάνηκε να έχει δίκιο ο διαιτητής εδώ.
21:59
13' Πρώτη τελική στο ματς, είναι για την Ελλάδα. Ο Μπακασέτας βρήκε τον χώρο και δοκίμασε το πόδι του από τα 30 μέτρα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22:01
16' Ο Λάζαρος τσίμπησε την μπάλα προ του Στρίνιτς και η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να βγει μπροστά με καλές προϋποθέσεις αλλά η πάσα του Μήτρογλου με την μία ήταν κακή.
22:03
17' Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα! Ο Λάζαρος με φοβερό τάκλιν έκοψε την αντεπίθεση και πάσαρε στον Τζιόλη, αυτός έσκαψε για τον Τοροσίδη, ο οποίος έστρωσε με το στήθος στον Παπασταθόπουλο αλλά το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας τους Σούμπασιτς.
22:05
Εξαιρετική η Ελλάδα στο πρώτο εικοσάλεπτο, έχει βάλει δύσκολα στους Κροάτες και δεν τους επιτρέπει τόσο να κρατήσουν την μπάλα όσο και να την κυκλοφορήσουν.
22:06
21' Ο Μανωλάς θα βγει πρώτος στην μπάλα προ του Κάλινιτς και στη συνέχεια θα τον αδειάσει με φοβερή προσποίηση στο κόρνερ.
22:07
22' Φάουλ του Τοροσίδη στον Πέρισιτς υπέδειξε ο Κάιπερς. Δεν υπήρξε παράβαση, κακώς δόθηκε η παράβαση που βάζει την Ελλάδα μέσα στην περιοχή.
22:09
24' Κίτρινη κάρτα στον Ταχτσίδη για φάουλ στον Κάλινιτς. Περισσότερο ο επιθετικός των Κροατών κλωτσάει τον Έλληνα αμυντικό παρά τον ανατρέπει ο Ταχτσίδης.
22:11
26' Νέο φάουλ για την Κροατία, σε εξαιρετικό σημείο έξω από την περιοχή. Το κέρδισε ο Πέρισιτς από τον Τοροσίδη.
22:11
27' Κάκιστη εκτέλεση του Ράκιτιτς, έστειλε την μπάλα στην... κερκίδα!
22:14
28' Ευκαιρία για την Κροατία. Ο Πέρισιτς έκανε την ατομική προσπάθεια και το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ήταν αδύναμο το σουτ, δεν ανησύχησε ο Καρνέζης.
22:15
30' Έχει ισορροπήσει το παιχνίδι η Κροατία και έχει αρχίσει να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
22:17
31' Νέο φάουλ υπέρ της Κροατίας, το έκανε σύμφωνα με τον Κάιπερς ο Σωκράτης στον Κάλινιτς. Σφυρίζει πολύ εύκολα φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων ο Ολλανδός διαιτητής!
22:18
Φοβερός ο Μανωλάς μέχρι στιγμής, έχει... καταπιεί τον Κάλινιτς και φαίνεται πόσο έλειψε από το πρώτο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ!
22:20
35' Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για την Ελλάδα ώστε να απειλήσει με κάποιο γέμισμα. Πάνω από την μπάλα ο Λάζαρος, ενώ έχουν ανέβει και οι Σωκράτης, Μανωλάς.
22:21
Περναέι ανεκμετάλλευτο, κακή η εκτέλεση του Λάζαρου.
22:22
36' Πέναλτι για χέρι του Μάντζουκιτς ζήτησε η Ελλάδα. Στον ώμο φαίνεται να βρίσκει η μπάλα. Λίγο αργότερα ο Μπακασέτας προσπάθησε να περάσει τον Λόβρεν, ο οποίος τον έκοψε. Νέες φωνές, ωστόσο δεν υπήρξε κάτι αφού ο Κροάτης έκοψε με το γόνατο.
22:23
38' Ο Λόβρεν πήγε με τον αγκόνα σε διεκδίκηση με τον Ταχτσίδη αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε». Υπήρξε φάουλ και θα μπορούσε να δοθεί και κίτρινη κάρτα!
22:26
Φτάσαμε στο 40ο λεπτό, παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Ελλάδα και Κροατία.
22:27
41' Ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Μήτρογλου έκανε το γύρισμα, ο Ζέκα πήρε την πρώτη κεφαλιά προς τα πίσω αλλά ο Σούμπασιτς βγήκε ταχύτατα και πήρε την... μπουκιά από το στόμα του Ρέτσου!
22:28
43' Δοκάρι για την Κροατία! Απίθανο σουτ του Πέρισιτς με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα είχε πορεία προς το «Γ» της εστίας αλλά σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καρνέζη.
22:30
Δύο λεπτά ο έξτρα χρόνος στο πρώτο ημίχρονο.
22:32
45'+2 Σουτ του Ρέτσου, η μπάλα περνάει άουτ.
22:33
Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Ελλάδα και Κροατία πάνε στα αποδυτήρια όπως ξεκίνησαν το ματς, χωρίς σκορ (0-0). Πολύ καλή η εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας, που έχει φτιάξει ευκαιρίες αλλά δεν έχει καταφέρει να πετύχει ένα γκολ που θα την βάλει στο κόλπο της πρόκρισης.
22:33
Δυσκολεύουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο για την εθνική μας ομάδα, που πρέπει σε ένα ημίχρονο να πετύχει τρία τέρματα και να μην δεχθεί κανένα!
22:47
46' Σέντρα στο δεύτερο μέρος. Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες.
22:51
48' Μακρινό σουτ του Μπρόζοβιτς, η μπάλα πολύ άουτ.
22:55
52' Σουτ του Ταχτσίδη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στους παίκτες της Κροατίας και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
23:01
58' Ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Μήτρογλου ρόλαρε εξαιρετικά στην πλάτη του Λόβρεν και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
23:01
59' Διπλή αλλαγή για την Ελλάδα. Μέσα οι Φορτούνης και Γιαννιώτας, έξω οι Χριστοδουλόπουλος και Μπακασέτας.
23:04
62' Σωστή υπόδειξη οφσάιντ στον Γιαννιώτα που ήταν ένα... κλικ πιο μπροστά.
23:06
Έχουν καταφέρει να παγώσουν τον ρυθμό οι Κροάτες και να κρατήσουν μακριά από τα καρέ του Σούμπασιτς τους Έλληνες διεθνείς.
23:09
66' Ο Τοροσίδης με φοβερό τάκλιν έκλεψε την μπάλα από τον Μόντριτς και έδωσε στον Γιαννιώτα, αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα αλλά ο Λόβρεν στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα πάνω στον Βίντα, με τον Σούμπασιτς να μπλοκάρει τελικά την μπάλα.
23:17
Έχουμε φτάσει στο 75ο λεπτό με το 0-0 να παραμένει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία! Πολύ δύσκολα θα αλλάξει πλέον κάτι, ψάχνουμε ένα θαύμα (σσ. τρία γκολ).
23:19
78' Αλλαγή για την Κροατία. Κράμαριτς αντί Κάλινιτς.
23:20
78' Αλλαγή για την Ελλάδα. Πέλκας αντί Μήτρογλου.
23:21
79' Σωστά δεν μετράει γκολ για την Ελλάδα. Ο Τοροσίδης ήταν εκτεθειμένος και από θέση οφσάιντ έδωσε στον Πέλκα, ο οποίος σκόραρε.
23:26
Ο Ζέκα για ακόμη ένα παιχνίδι είναι φοβερός, δεν σταματάει να τρέχει και να κλέβει μπάλες από τους αντιπάλους.
23:26
Ο Τοροσίδης έχει μείνει μπροστά και παίζει σαν σέντερ φορ. Δεν υπάρχουν πλέον συστήματα, η Ελλάδα ψάχνει ένα γκολ για να πάρει μία τιμητική νίκη.
23:29
87' Eυκαιρία για την Ελλάδα. Ο Ταχτσίδης έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Σούμπασιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
23:30
88' Πολύ ωραία έμπνευση του Κράμαριτς, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.
23:32
Φοβερή στιγμή, με όλους του Έλληνες φιλάθλους να τραγουδάνε με την συμπλήρωση των 90 λεπτών των εθνικό ύμνο.
23:33
91' Αλλαγή για την Κροατία. Μίτροβιτς αντί Μόντριτς.
23:33
Δύο λεπτά ο έξτρα χρόνος.
23:34
Τέλος στο ματς. Η Ελλάδα έμεινε στο 0-0 με την Κροατία και σε συνδυασμό με την ήττα με 4-1 στο πρώτο ματς, μένει εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολύ καλή η σημερινή εμφάνιση των διεθνών αλλά ήταν αδύνατο να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Κροατία προκρίνεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
23:35
Αποθέωση για τους Έλληνες διεθνείς από όλο τον κόσμο.
close menu
x