Ολυμπιακός-ΑΕΚ

18:09
Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!
18:11
Οι δύο ομάδες τείθενται αντιμέτωπες λίγες ημέρες μετά την μεταξύ τους... μονομαχία για το Κύπελλο Ελλάδας. Ένα ματς που είχε λήξει χωρίς σκορ και νικητή (0-0).
18:14
Βρισκόμαστε εν αναμονή της άφιξης των δύο αποστολών στο Καραϊσκάκη. Σε πολύ μικρό διάστημα θα φτάσουν στο γήπεδο τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι «κιτρινόμαυροι». Νωρίτερα οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας τους πριν αναχωρήσει για το γήπεδο.
18:15
Να πούμε ότι νωρίτερα υπήρξε μια ένταση ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και τις δυνάμεις της αστυνομίας που διήρκησε για περίπου ένα πεντάλεπτο. Μετά την παρέμβαση, πάντως, της αστυνομίας και των δυνάμεων του ΜΑΤ τα πράγματα ηρέμησαν.
18:17
Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου βγαίνουν σιγά σιγά οι παίκτες της ΑΕΚ. Αποδοκιμασίες και συνθήματα εις βάρος της Ένωσης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
18:19
Τα... ακούει και ο Μπάρκας που πήγε να ελέγξει την εστία μπροστά από το πέταλο που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων».
18:23
Τώρα σιγά σιγά μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αποθεώνονται!
18:26
Να πούμε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναφέρουν πως κατά τη διαδρομή, το πούλμαν της ομάδας δέχθηκε μια πέτρα ωστόσο δεν υπήρχε κάποιο σπάσιμο τζαμιού και συνεπώς κανένας τραυματισμός.
18:30
Σε μία ώρα ακριβώς θα έχουμε σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι! Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και η ΑΕΚ στο -5, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς την σπουδαιότητα της αναμέτρησης!
18:31
Έχει γίνει γνωστή ήδη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενώ αναμένεται και αυτή της ΑΕΚ. Πάμε να δούμε αυτή των Πειραιωτών.
18:32
Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό - Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μποτία, Κούτρης - Ρομαό, Ζιλέ, Οφόε - Φορτούνης, Μιραλάς, Πάρντο.
18:44
Εκπλήξεις από τον Όσκαρ Γκαρθία στην ενδεκάδα των Πειραιωτών καθώς αφήνει στον πάγκο τους Ανσαριφάρντ, Μάριν.
18:45
Εκπλήξεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και από τον Μανόλο Χιμένεθ.
18:48
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας - Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης - Σιμόες, Κονέ, Μασούντ - Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Μπακασέτας.
18:49
Στον πάγκο αφήνει ο Χιμένεθ τόσο τον Λιβάγια όσο και τους Λόπες, Γαλανόπουλο.
18:51
Πριν από λίγα λεπτά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα οι διαιτητές, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν έντονα!
18:55
Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Ταχτσίδης, Μάριν, Ανσαριφάρντ, Ένχελς, Νικολάου, Σεμπά.
18:56
Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι Μπάρκας, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Λιβάγια, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης.
18:57
Στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Δίπλα του ο εκ των αντιπροέδρων, Σάββας Θεοδωρίδης.
18:58
Πατάνε... χορτάρι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Αποθέωση γι' αυτή του Ολυμπιακού, αποδοκιμασίες γι' αυτή της ΑΕΚ.
19:02
Ένα μισάωρο ακόμη για την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν το ζέσταμά τους.
19:05
Συνεχίζεται και η προσέλευση του κόσμου στο φαληρικό γήπεδο. Ήδη το ένα πέταλο έχει γεμίσει ασφυκτικά.
19:11
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθήνας), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας), Βασίλη Καμπούρη (Εύβοιας), ενώ τέταρτος είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου).
19:22
Από τα μάτριξ του γηπέδου τώρα παίζεται ένα βίντεο προς τιμήν των 21 αδικοχαμένων οπαδών της Θύρα 7! «Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε», ακούγεται από τους φίλους του Ολυμπιακού!
19:24
Γίνονται γνωστές και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή από τα μεγάφωνα. Έντονες αποδοκιμασίες για τους παίκτες της ΑΕΚ, αποθέωση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!
19:26
Κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά απομένουν για την έναρξη του αγώνα.
19:29
Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες παρέα με τη διαιτητική τριάδα. Σε πολύ λίγο θα ξεκινήσει το ματς.
19:30
Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους του Ολυμπιακού που πετάνε δεκάδες κορδέλες!
19:31
Αρχηγός για τον Ολυμπιακό ο Αλμπέρτο Μποτία, ενώ για την ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες!
19:32
1' Σέντρα στην αναμέτρηση!
19:34
2' Κάθετη του Φορτούνη προς τον Μιραλάς, ήταν πιο δυνατή απ' ότι έπρεπε και η μπάλα κατέληξε κατευθείαν στην αγκαλιά του Τσιντώτα.
19:38
Προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά. Πιέζει ψηλά κάθε φορά που οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν την κατοχή και προσπαθούν να τους αναγκάσουν σε λάθη.
19:39
6' Παρατηρήσεις του Παπαπέτρου στον Βράνιες καθώς πήγε με τα χέρια σε μαρκάρισμα στον Φορτούνη.
19:42
Δυσκολεύεται πάρα πολύ η ΑΕΚ να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της και την... πουλάει πολύ εύκολα!
19:44
Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, με το 0-0 να παραμένει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
19:45
12' Παρατηρήσεις τώρα του Παπαπέτρου στον Χιμένεθ καθώς ζητούσε κίτρινη κάρτα για χέρι του Φορτούνη.
19:47
15' Νέες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για κάρτα αυτή τη φορά στον Τσιγκρίνσκι για φάουλ στον Φορτούνη. Δεν δείχνει διάθεση, πάντως, ο Παπαπέτρου να... κιτρινίσει κάποιον παίκτη από νωρίς.
19:48
16' Ο Γκάλο έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Αραούχο προσπάθησε να πιάσει το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μποτία και στη συνέχεια ο Γκάλο υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ.
19:50
17' «Φωνές» των γηπεδούχων για πέναλτι του Βράνιες στον Μποτία. Ο αμυντικός της ΑΕΚ αγκάλιασε τον Ισπανό αμυντικό του Ολυμπιακού, ρίχνοντάς τον στο έδαφος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη. «Παίζετε» λέει ο Παπαπέτρου, ωστόσο φαίνεται πως υπήρξε παράβαση και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι!
19:56
Η δύναμη κυριαρχεί στα πρώτα 23 λεπτά του αγώνα. Πολλές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και φάουλ εκατέρωθεν. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί με γρήγορο και κοντινό passing game να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, που έχουν κυρίως παθητικό ρόλο.
19:58
25' Πρώτη ευκαιρία στο ματς, είναι για τον Ολυμπιακό! Μετά από γρήγορη αντεπίθεση και λάθος μεταξύ του Σιμόες και του Μπακάκη, ο Πάρντο επωφελήθηκε, μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Τσιντώτα να διώχνει σε κόρνερ.
20:01
28' Κίτρινη κάρτα στον Σιμόες για φάουλ στον Οτζίτζα.
20:01
Νωρίτερα είχαμε μια αψιμαχία μεταξύ Οτζίτζα και Μπακασέτα, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν δόθηκε συνέχεια.
20:02
29΄ Κίτρινη κάρτα στον Μποτία τώρα για φάουλ στον Αραούχο.
20:04
Παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ μετά από 32 λεπτά παιχνιδιού.
20:09
36' Σέντρα του Ζιλέ στο ύψος του δευτέρου δοκαριού, όμως Μιραλάς και Φορτούνης δεν συνεννοούνται με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Τσιντώτα.
20:11
37' Κίτρινη κάρτα στον Ρομαό καθώς βρήκε με το χέρι στο πρόσωπο τον Μασούντ.
20:12
40' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά από γέμισμα του Κούτρη και κακή απομάκρυνση του Μπακάκη, η μπάλα έφτασε στον Πάρντο που έκανε το φαλτσαριστό πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Τσιντώτας με ωραία επέμβαση κράτησε το μηδέν!
20:15
42' Υπόδειξη οφσάιντ στον Μασούντ. Ήταν στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο ο παίκτης της ΑΕΚ, λανθασμένη απόφαση.
20:16
43΄ Μακρινό σουτ του Αραούχο, δεν είχε καμία τύχη καθώς πέρασε πολύ μακριά από την εστία.
20:19
Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Ολυμπιακός και ΑΕΚ πάνε στα αποδυτήρια όπως ξεκίνησαν το ματς, χωρίς σκορ (0-0). Καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος, που είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Πάρντο αλλά ο Τσιντώτας δεν του επέτρεψε να σκοράρει, ενώ φωνάζουν και για πέναλτι του Βράνιες στον Μποτία. Παθητικά παίζει η ΑΕΚ που ψάχνει την κόντρα-επίθεση για να απειλήσει ωστόσο δεν το έχει καταφέρει στα πρώτα 45 λεπτά.
20:36
Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το δεύτερο μέρος καθώς ο διαιτητής περιμένει να σβηστεί μία μικρή φωτιά που έβαλαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε κάποια πανό της ΑΕΚ.
20:38
46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες.
20:40
46' Ο Σισέ δοκιμάζει τα πόδια του από τα 40 μέτρα, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό.
20:42
49' Υπόδειξη οφσάιντ στον Μιραλάς, σωστή.
20:46
52' Πολύ ωραία κίνηση από τον Σισέ καθώς πάτησε άθελά του τον Αραούχο αλλά στη συνέχεια πήγε από πάνω του και του ζήτησε συγνώμη, δίνοντάς του το χέρι.
20:48
54' Ο Σιμόες ήταν σε θέση οφσάιντ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μασούντ, ωστόσο δεν υποδείχθηκε. Η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση, πάντως, κατέληξε απευθείας άουτ.
20:50
Προσπαθούν να παγώσουν τον ρυθμό οι παίκτες της ΑΕΚ, που στα τελευταία δύο λεπτά έχουν την κατοχή της μπάλας.
20:51
Έτοιμος ο Ανσαριφάρντ, θα αποτελέσει σε λίγο την πρώτη αλλαγή του αγώνα.
20:52
58' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μπακάκης έκανε γλυκιά σέντρα, ο Αραούχο έπιασε αφύλαχτος την κεφαλιά από την... καρδιά της άμυνας αλλά η μπάλα κατέληξε στο κέντρο της εστίας, με τον Προτό να μπλοκάρει.
20:52
59' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ανσαριφάρντ στη θέση του Οτζίτζα.
20:52
Ο Φορτούνης παίζει πλέον πίσω από τον Ανσαριφάρντ, στο ένα άκρο ο Πάρντο και στο άλλο ο Μιραλάς.
20:54
Συμπληρώθηκε μία ώρα στην αναμέτρηση. Παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
20:55
62' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Μέσα ο Λιβάγια, έξω ο Αραούχο.
20:58
Έξαλλος ο Χιμένεθ για ένα πλάγιο που δόθηκε ανάποδα και τα... ακούει από την κερκίδα.
20:59
66' Ο Κούτρης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσιντώτα.
21:02
Ετοιμάζεται και ο Γαλανόπουλος για να περάσει στο ματς από πλευράς ΑΕΚ.
21:04
69΄ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κονέ, ο Ζιλέ έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω θέλοντας να διώξει. Ο Μασούντ επωφελήθηκε και έκανε την διαγώνια κεφαλιά με τον Σισέ να σώζει την εστία του Ολυμπιακού, διώχνοντας την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή!
21:04
70' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ταχτσίδης στη θέση του Ζιλέ.
21:05
72΄Αλλαγή για την ΑΕΚ. Γαλανόπουλος αντί Κονέ.
21:08
74' Κίτρινη κάρτα στον Μασούντ καθώς ήταν πολύ κοντά στο κόρνερ και δεν επέτρεπε στον Φορτούνη να το εκτελέσει.
21:09
76' Κίτρινη κάρτα στον Μπακάκη που πήγε πολύ δυνατά στον Φορτούνη.
21:11
78' Σε θέση οφσάιντ υποδεικνύεται ο Ανσαριφάρντ. Ήταν ένα... κλικ πιο μπροστά ο Ιρανός.
21:12
79' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μέσα ο Μάριν, έξω ο Πάρντο.
21:13
Παίζει και το... τελευταίο του χαρτί ο Γκαρθία, φορτώνοντας την επιθετική του γραμμή.
21:14
80' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Μετά τις κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Μάριν που έκανε το πλασέ αλλά ο Τσιντώτας έκανε μεγάλη επέμβαση!
21:14
81' ΓΚΟΟΟΛ για τον Ολυμπιακό!
21:16
Μετά από εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή, με τον Ανσαριφάρντ να παίρνει το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!
21:16
83' Κίτρινη κάρτα στον Ανσαριφάρντ καθώς έβγαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό.
21:17
Ο Ολυμπιακός παίρνει το προβάδισμα με τον Ανσαριφάρντ και κρατάει στα χέρια του μια σπουδαία νίκη, που θα τον φέρει στο -1 από τον ΠΑΟΚ.
21:18
85' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Γιακουμάκης αντί του Μπακασέτα.
21:20
86' Ωραία ενέργεια του Φορτούνη, όμως ο Τσιντώντας μπλόκαρε εύκολα το μακρινό σκάψιμο που επιχείρησε.
21:21
87' ΓΚΟΟΟΛ 1-1 Η ΑΕΚ!
21:22
Ο Γιακουμάκης πάει να πιάσει ψαλίδι, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Τσιγκρίνσκι με δυνατό σουτ το οποίο κόντραρε στον Σισέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
21:23
Φωτοβολίδα στο κέντρο του γηπέδου. Διακοπή στο ματς.
21:23
Συστάσεις από τον Παπαπέτρου.
21:23
Το ματς συνεχίζεται.
21:24
Πέντε λεπτά καθυστερήσεων.
21:26
90+2' Ο Ομάρ μπήκε στην περιοχή, δοκίμασε σουτ, η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο Τσιντώτας.
21:27
90+3' Κίτρινη κάρτα στον Λιβάγια
21:27
90+4' ΓΚΟΟΟΟΛ 1-2 Η ΑΕΚ!
21:28
Ο Γκάλο γυρνάει την μπάλα από τα αριστερά, ο Γιακουμάκης βγαίνει μπροστά απ' τον Μποτία και την στέλνει στα δίχτυα.
21:29
Αποβλήθηκε ο Μποτία με δεύτερη κίτρινη, αφού έσπρωξε τον Παπαπέτρου ζητώντας επιθετικό φάουλ.
21:29
Τέλοςςςς!
21:29
Η ΑΕΚ έφερε τούμπα το ντέρμπι και με τεράστια ανατροπή στα τελευταία λεπτά έφυγε με το "διπλό" 1-2 από την έδρα του Ολυμπιακού!
21:31
Ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ στο 81', ο Τσιγκρίνσκι απάντησε στο 87' και ο Γιακουμάκης τούμπαρε το ματς στο 90+4'
21:31
Τεράστια ένταση στη φυσούνα. Έχουν μπει ματ στον αγωνιστικό χώρο.
21:32
«Ντου» των οπαδών του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»
21:33
Έχουν πέσει φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο
21:35
21:38
Δακρυγόνα εντός αγωνιστικού χώρου από τις δυνάμεις των ΜΑΤ
close menu
x