Champions League

Ξέσπασε ο Τούχελ: «Πρέπει να έχεις α@@@@ για να σηκώνεις το σημαιάκι σε τέτοια φάση»

Ο Τόμας Τούχελ ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης και αποκλείστηκε από το Champions League, με τη «βασίλισσα» να αντιμετωπίζει στον τελικό την Ντόρτμουντ.

Βέβαια, οι Γερμανοί ήταν έξαλλοι μετά το παιχνίδι, καθώς ο Ντε Λιχτ έγραψε το 2-2 στο 90+12’ αλλά σηκώθηκε το σημαιάκι για οφσάιντ σε μια αρκετά οριακή φάση. Ο Τόμας Τούχελ μετά το ματς δεν κρατήθηκε και ξέσπασε στις δηλώσεις του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στην Ρεάλ δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Η τελευταία σκηνή είναι το κερασάκι στην τούρτα. Είναι απόλυτη καταστροφή. Το δεύτερο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης τελειώνει το παιχνίδι. Ο διαιτητής δεν χρειάζεται να σφυρίξει. Είναι παραβίαση των κανόνων.

Πρέπει να έχεις μεγάλες μπάλες για να σηκώσεις το σημαιάκι όταν δεν είναι καθαρό και μετά να σφυρίξεις γι' αυτό. Είναι διπλό λάθος. Είναι αρκετά καθαρό και δεν υπάρχει αμφιβολία. Πηγαίνει ενάντια στους σύγχρονους κανονισμούς του ποδοσφαίρου ότι συνέβη.

Το πρώτο μεγάλο λάθος έγινε από τον βοηθό. Στις καθυστερήσεις το έκανε και με τον Ντέιβις. Έχω ένα ελαφρώς παράξενο συναίσθημα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν είναι οφσάιντ. Και το να έχεις τα αρ@@@ να σηκώνεις το σημαιάκι σε τέτοια κατάσταση είναι μεγάλο λάθος. Πήραμε το ριμπάουντ και σουτάραμε σε πέντε δευτερόλεπτα, αλλά ο διαιτητής αποφασίζει να σφυρίξει, αλλά είναι ενάντια σε κάθε κανονισμό, λυπάμαι, δεν θα συνέβαινε ποτέ στην άλλη πλευρά.

Δεχόμαστε τη συγγνώμη του διαιτητή, αλλά σε έναν ημιτελικό δεν είναι ώρα να απολογείσαι. Δεν είναι η ώρα να διαπράττεις δύο σοβαρά λάθη. Οι διαιτητές έπρεπε να είναι στο υψηλότερο επίπεδο και δεν έχει νόημα να απολογούνται. Αν δεν είναι ικανοί στο να προσφέρουν την καλύτερη έκδοση, δεν χρειαζόμαστε τη συγγνώμη τους».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x