Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό: Με Βιεϊρίνια δεξί μπακ και Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει ο Ρασβάν Λουτσέσκου τον ΠΑΟΚ, στην έδρας αναμέτρησή του με τον Πανσερραϊκό για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Πανσερραϊκό, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Βιεϊρίνια για το δεξί άκρο της άμυνάς του, βάζοντας τον Ότο αριστερά και τους Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ δίδυμο στόπερ. Οι Σβαμπ, Οντόεφ θα είναι τα δύο χαφ, με τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Κωνσταντέλια πίσω από τον πιο προωθημένο, Σαμάτα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς - Βιεϊρίνια, Καντζιόρα, Νάσμπεργκ, Γιόνι Ότο - Σβαμπ, Οζντόεφ - Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας - Σαμάτα.

Στον πάγκο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» βρίσκονται οι Ταλιμχανίδης, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Τσιγγγάρας, Μάρκςο Αντόνιο, Ρικάρντο, Τάισον, Μπράντον και Τζίμας.



Από την άλλη, ο Χρήστος Κόντης θα παρατάξει τον Πανσερραϊκό με τους Χόβαν, Θυμιάνη, Διαμαντή, Πεταυράκη, Δεληγιαννίδη, Ντανκερλούι, Πηλέα, Οικονόμου, Μορέιρα, Ουάρντα και Γούλερι.

Αναπληρωματικοί των γηπεδούχων οι Κατσίκας, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Στάικος, Μούργος, Μασκανάκης, Σοφιανός και Παπαβασιλείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x