Πόλο

Πήρε το ντέρμπι με τον Υδραϊκό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου πόλο Ανδρών το Περιστέρι!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλου Ελλάδας πόλο Ανδρών πανηγύρισε το Περιστέρι, επικρατώντας 14-13 στη ματσάρα με τον Υδραϊκό!

Επιβλήθηκε του Υδραϊκού στον συναρπαστικό προημιτελικό του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών και περιμένει τον νικητή του ΝΟ Βουλιαγμένης-Απόλλων Σμύρνης το Περιστέρι!

Η ομάδα του Κώστα Λούδη ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, παίρνοντας προβάδισμα με 4-1 και 5-2, με τον Υδραϊκό όμως να επιστρέφει και να ισοφαρίζει σε 7-7 και 9-9. Ωστόσο, οι παίκτες του Περιστερίου ήταν εκείνη που βρήκαν περισσότερες λύσεις στην «τελική ευθεία» του ματς, με το Περιστέρι να προηγείται με 12-9 και 13-10, αντέχοντας στην αντεπίθεση των αντιπάλων του και παίρνοντας τη νίκη με 14-13.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο φουνταριστός, Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 5 γκολ και μπόλικες κερδισμένες αποβολές.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει θέση στα ημιτελικά του Final 8, μετά την άνετη νίκη του επί του ΠΑΟΚ, περιμένοντας πλέον τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (20:00).

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-6, 3-2, 3-4.

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 5, Μπεριστιάνος 2, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ., Αλευρίδης.

Υδραϊκος (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 5, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 4, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x