Πορτογαλία

Ο κουνιάδος της Πάρις Χίλτον ντεμπούταρε στα 45 του σε ομάδα που είναι επενδυτής και… έπεσε σήμερα κατηγορία!

Η Λανκ Βιλαβερντένσε υποβιβάστηκε σήμερα στην 3η κατηγορία της Πορτογαλίας, την ημέρα που ο κουνιάδος της Πάρις Χίλτον ντεμπούταρε στα 45 του χρόνια.

Ένα σενάριο που δύσκολα συναντάς καθημερινά γράφτηκε σήμερα στην Πορτογαλία…

Η Λανκ Βιλαβερντένσε υποβιβάστηκε σήμερα στην 3η κατηγορία της Πορτογαλίας, γεγονός που επικυρώθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την Τορένσε με 1-0.

Το απίστευτο… σενάριο που δημιουργήθηκε δεν είναι αυτό, αλλά το ότι έπαιξε για πρώτη φορά για λογαριασμό της ομάδας ο Κόρτνεϊ Ρέουμ. Μάλιστα, αυτό ήταν και το ντεμπούτο του… 45χρονου σε επαγγελματική κατηγορία.

Όλα καλά δείχνουν ως εδώ. Μόνο που ο 45άρης αυτός τύπος, είναι κουνιάδος της Πάρις Χίλτον και η περιουσία του είναι αρκετά μεγάλη. Σε βαθμό που ο Κόρτνεϊ Ρέουμ αποτελεί τον άνθρωπο που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, όντας ο νούμερο ένα επενδυτής.

Βέβαια, τα χρήματα που έβαλε πήγαν στο βρόντο, αφού η ομάδα του υποβιβάστηκε κατηγορία. Ωστόσο, ο ίδιος στο ματς που σφραγίστηκε το «μοιραίο», πρόλαβε να αγωνιστεί ως αλλαγή για 4 λεπτά και μάλλον θα το καυχιέται σε συγγενείς και φίλους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x