Stoiximan Super League

Ό,τι περνάει από το… χέρι του για έναν τελικό γιορτή θα κάνει ο Ολυμπιακός για το Conference League

Οι πληροφορίες που έρχονται από τον Ολυμπιακό θέλουν τους υπεύθυνους της ομάδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για έναν τελικό γιορτή στην Opap Arena.

Από τώρα οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός λειτουργούν και σε ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Conference League. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από 15 ημέρες ακόμη, μέχρι και το μεγάλο ραντεβού με τη Φιορεντίνα για το ευρωπαϊκό τρόπαιο αλλά οι άνθρωποι της ΠΑΕ εργάζονται έχοντας στόχο τη συμμετοχή της ομάδας σε έναν τελικό γιορτή σε ένα ελληνικό γήπεδο.

Αυτό που προκύπτει από όλες τις πλευρές είναι πως οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το… χέρι τους για να συμμετέχει η ομάδα σε έναν τελικό που δεν θα έχει το παραμικρό παρατράγουδο τόσο στο γήπεδο, την Opap Arena, όσο και στην περιοχή στην οποία βρίσκεται αυτό, και γενικότερα σε έναν τελικό γιορτή και διαφήμιση και την Ελλάδα.

Μάλιστα, ήδη φέρονται να υπάρχουν επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, τόσο πριν, όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα.

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι το μόνο που έχουν ως προτεραιότητα είναι η ευρωπαϊκή κούπα ενώ προσθέτουν ότι για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις ούτε συμμαχίες κάνει ο Ολυμπιακός, ούτε έχει ανάγκες από συμμαχίες υπογραμμίζοντας ότι ο σύλλογος είναι αρκετά μεγάλος για τέτοιες τακτικές.

Να θυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι ο Ολυμπιακός θα εργασθεί και αυτός με στόχο να διεξαχθεί ο τελικός ο οποίος θα αποτελέσει διαφήμιση για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Πρέπει όλοι να εργαστούν ώστε η Ελλάδα να διοργανώσει έναν λαμπρό τελικό! Όσο για τους Ολυμπιακούς που θα βρεθούν εκείνο το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φυσικά και θα σεβαστούν το γήπεδο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και θα δώσουν την ψυχή τους μαζί με την ομάδα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ας σταματήσουν λοιπόν οι ανοησίες και ας εργαστούν όλοι να γίνει ένας τελικός που θα διαφημίσει την Ελλάδα και θα πάει ψηλότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Σε αυτό τον σκοπό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί», ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x