Χάντμπολ

«Πρώτη» για την Εθνική χάντμπολ ανδρών για Ολλανδία

Την προετοιμασία της ενόψει του μπαράζ με την Ολλανδία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 άρχισε τη Μ. Τρίτη η Εθνική χάντμπολ ανδρών.

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών άρχισε τη Μ. Τρίτη και θα συνεχίσει ως τη Μ.Παρασκευή τις προπονήσεις στο γήπεδο του ΣΕΦ και το Μ.Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσει για την Κοζάνη, ώστε να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Ολλανδία, 8 του μήνα στη Λευκόβρυση στις 17:15 και στο Αϊντχόφεν στις 12/5 στις 17:00, για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Δεν κλήθηκε λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), ενώ απόντες από την πρώτη προπόνηση ήταν ο Γιάννης Καλόμοιρος, που ταλαιπωρείται από ίωση, κι ο Πάνος Παπαντωνόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, και για αυτόν τον λόγο θα κληθεί ο Παναγιώτης Κολλύρης του Δούκα.

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για αυτά τα πολύ σπουδαία παιχνίδια με την Ολλανδία, τα οποία είναι κομβικής σημασίας, αφού έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση, γνωρίζοντας φυσικά τον βαθμό δυσκολίας. Θα κοιτάξουμε βήμα-βήμα αυτή την πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με πρώτο ματς στην έδρα μας και το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε.

Σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπειρία από τη συμμετοχή μας στο ΕURO και διορθώνοντας τα λάθη που κάναμε εκεί», τόνισε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ ο αρχηγός της Εθνικής, Χάρης Μάλλιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x