Stoiximan Super League

Ανανέωσε με Κύπρο ο Αναστασιάδης

Στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της Κύπρου θα παραμείνει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μεγαλονήσου και δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία της χώρας, γνωστοποιείται η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και τονίζεται μεταξύ άλλων πως… «θεωρείται η μέχρι τώρα παρουσία του κ. Αναστασιάδη και των συνεργατών του ως επιτυχημένη». Θυμίζουμε πως ο πρώην τεχνικός των ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Παναθηναϊκού συνέβαλε τα μέγιστα στη θετική παρουσία της κυπριακής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2008, όπου συγκέντρωσε 14 βαθμούς, συγκομιδή ρεκόρ για τα δεδομένα των Κυπρίων.

Στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της Κύπρου θα παραμείνει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μεγαλονήσου και δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία της χώρας, γνωστοποιείται η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και τονίζεται πως… «θεωρείται η μέχρι τώρα παρουσία του κ. Αναστασιάδη και των συνεργατών του ως επιτυχημένη». Θυμίζουμε πως ο πρώην τεχνικός των ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Παναθηναϊκού συνέβαλε τα μέγιστα στη θετική παρουσία της κυπριακής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2008, όπου συγκέντρωσε 14 βαθμούς, συγκομιδή ρεκόρ για τα δεδομένα των Κυπρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι σήμερα έχει επέλθει συμφωνία με τον κ. Άγγελο Αναστασιάδη και τους δύο συνεργάτες του κ.κ. Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή για ανανέωση της συνεργασία για άλλα δύο χρόνια, που θα καλύψει την περίοδο των προκριματικών της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010. Με την ευκαιρία αυτή, η ΚΟΠ θεωρεί τη μέχρι τώρα παρουσία του κ. Αναστασιάδη και των συνεργατών του ως επιτυχημένη και εύχεται ότι με τη νέα ανανέωση θα υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x