Euroleague

Euroleague: Στην καλύτερη πεντάδα του Κάνααν ο Λεσόρ!

Τις καλύτερες πεντάδες τους στην Euroleague δήλωσαν Αϊζάια Κάνααν, Σέιν Λάρκιν και Τσίμα Μονέκε, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να τοποθετεί σε αυτήν τον Ματίας Λεσόρ.

Η Euroleague δημοσίευσε τις καλύτερες πεντάδες των Αϊζάια Κάνααν, Σέιν Λάρκιν και Τσίμα Μονέκε, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να συμπεριλαμβάνει τον Ματίας Λεσόρ στην θέση 5. Ο Αμερικάνος λατρεύει να παίζει παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό AKTOR, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος άλλωστε, αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει την γνώμη του, αφού απάντησε ειλικρινά, τοποθετώντας τον Γάλλο ψηλό στην θέση 5, όπως ακριβώς και οι Λάρκιν και Μονέκε.

Η πεντάδα του Κάνααν συμπληρώνεται από τον Μάικ Τζέιμς, τον εαυτό του, τον Μάριο Χεζόνια, τον συμπαίκτη του Άλεκ Πίτερς και τον Ματίας Λεσόρ.

Η πεντάδα του Σέιν Λάρκιν δεν μοιάζει με 5αδα αλλά με τους 5 καλύτερους παίκτες για εκείνον, μιας και διαθέτει 4 γκαρντ και αποτελείται από τους Μάικ Τζέιμς, τον εαυτό του, Γουέιντ Μπόλντγουιν, Φακούντο Καμπάτσο και Ματίας Λεσόρ.

Η πεντάδα του Τσίμα Μονέκε αποτελείται από τους Μάικ Τζέιμς, Φακούντο Καμπάτσο, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, τον εαυτό του και τον Λεσόρ.

Μάικ Τζέιμς και Ματίας Λεσόρ πήραν την «ψήφο» και των τριών, που κάνουν αμφότεροι εξαιρετική σεζόν.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x