Ελλάδα

Ζοτς: «Ομάδα μου ο Παναθηναϊκός»!

Χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» που κυκλοφορεί και θεωρεί σπίτι του την Αθήνα. «Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και η Αθήνα ότι και το Βελιγράδι. Έχω την δυνατότητα και την άνεση να δουλέψω όπως θέλω», είπε ο Σέρβος κόουτς για την παρουσία του στους «πράσινους» από το 2000 μέχρι και σήμερα. "Σημαντικό ματς'' είπε ο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την ώρα ποι οι ''πράσινοι'' έδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» που κυκλοφορεί και θεωρεί σπίτι του την Αθήνα. «Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και η Αθήνα ότι και το Βελιγράδι. Έχω την δυνατότητα και την άνεση να δουλέψω όπως θέλω», είπε ο Σέρβος κόουτς για την παρουσία του στους «πράσινους» από το 2000 μέχρι και σήμερα. "Σημαντικό ματς'' είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την ώρα ποι οι ''πράσινοι'' έδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Οι τίτλοι δεν λείπουν από το παλμαρέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, όπως δηλώνει είναι: «Πιο δύσκολο από το να πετύχεις κάτι μεγάλο, είναι να το επαναλάβεις. Είναι αλήθεια ότι ο πεινασμένος έχει το πλεονέκτημα. Έχουμε παίκτες που μολονότι έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους στη ζωή τους, απολαμβάνουν να νικούν».

O Σέρβος τεχνικός έπλεξε και το εγκώμιο του αρχηγού των «πρασίνων», Φραγκίσκου Αλβέρτη, με τον οποίο είχε διαφωνία αρχικά, όπως αποκαλύπτει. «Ο Αλβέρτης είναι ηγέτης. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς αυτόν. Είχαμε στον πρώτο χρόνο διαφωνία μαζί του. Μιλήσαμε όμως , και βρήκαμε τη λύση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x