Stoiximan Super League

Δέλλας: «Να φύγουν οι “καλικάντζαροι” με τα Φώτα»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τραϊανός Δέλλας, λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάτι διαιτητές έχουν βιονικά μάτια και βλέπουν στα 50 μέτρα και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να διακρίνουν στα πέντε. Ελπίζω οι Καλικάτζαροι να φύγουν τώρα με τα Φώτα".

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τραϊανός Δέλλας, λέγοντας: "Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάτι διαιτητές έχουν βιονικά μάτια και βλέπουν στα 50 μέτρα και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να διακρίνουν στα πέντε. Ελπίζω οι Καλικάτζαροι να φύγουν τώρα με τα Φώτα".

Ο τεχνικός του Αστέρα, Πάουλο Κάμπος, είπε: «Γράψαμε ιστορία, νικώντας και τους τρεις μεγάλους στην έδρα μας, όμως οφείλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι. Μόνο όταν εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας θα κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο. Θέλαμε να εμποδίσουμε την ΑΕΚ να κάνει παιχνίδι και να την οδηγήσουμε σε ψηλές μπαλιές και τα καταφέραμε».

Από την πλευρά του, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ τόνισε: «Σέβομαι τα κριτήρια και τις απόψεις σας, αλλά η ΑΕΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες και δεν άξιζε την ήττα. Δεν μπορώ να μιλάω μόνο για έναν ποδοσφαιριστή στη συνέντευξη Τύπου. Όλα αυτά που λέτε είναι υποθέσεις και δεν στέκουν τέτοιου είδους αναλύσεις. Μετά το 2-0 ο Αστέρας δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά τον ενδιέφεραν μόνο οι καθυστερήσεις. Δεν είναι ωραίο να χάνεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε κερδίσει φέτος πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ηττηθήκαμε με το κεφάλι ψηλά. Δεχθήκαμε τα γκολ σε δύο άτυχες στιγμές, που αν τις αποφεύγαμε το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα διαφορετικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x