Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΡΗΣ 0-3 (Τελικό)

.

90΄+3 Λήξη του αγώνα.

87΄ Αλλαγή για τον Άρη, στη θέση του Κόκε πέρασε ο Χαβίτο.

77΄ Αλλαγή για τον Άρη, στη θέση του Σανσόν πέρασε ο Πρίττας.

74΄ Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία του Άρη.

71΄ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Αραβίδη πέρασε ο Καπετάνος.

70' ΓΚΟΟΛ! Καθαρίζει το ματς ο Άρης. Έπειτα από τραγικό λάθος του Πλετς, ο Σανσόν έδωσε στον Κόκε, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κένινγκ.

69΄ Κίτρινη κάρτα στον Κόκε του Άρη.

68΄ ΓΚΟΟΛ! Ωραία μακρινή μπαλιά του Νεμπεγλέρα, ο Πλετς με κεφαλιά έβγαλε άθελα του πάσα στον Κόκε που από την μικρή περιοχή με σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

65΄ Σουτ του Μαϊστόροβιτς έξω από την περιοχή, μπλόκαρε δύσκολα ο Χαλκιάς.

63΄ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Μάκου πέρασε ο Σκούφαλης.

61΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μανιάτης κινούμενος απ' τα δεξιά προς την περιοχή έδωσε την μπάλα στον Αραβίδη που έκανε το από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Χαλκιάς καπάρωσε τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

60΄ Τίποτα το ιδιαίτερομ σ' αυτά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

51΄ Κίτρινη κάρτα στον Ίβιτς του Άρη.

50΄ Κίτρινη κάρτα στον Σιαλμά του Πανιωνίου.

46΄ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Γουνδουλάκη πέρασε ο Σιαλμάς.

46΄ Αλλαγή για τον Άρη, στη θέση του Κάλβο πέρασε ο Καράμπελας.

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο.

45΄+2 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Ο Σανσόν έκανε την σέντρα, ο Ίβιτς μέσα από την περιοχή κάνει την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κένινγκ.

38΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Σπυρόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Μαϊστόροβιτς έκανε το απευθείας σουτ αλλά ο Χαλκιάς με εξαιρετική επέμβαση, έδιωξε σε κόρνερ.

36΄ Δυνατό σουτ του Ίβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κένινγκ.

32' Μακρινό σου του Μαιστόροβιτς, ο Χαλκιάς έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

28' Κίτρινη κάρτα στον Νεμπεγλέρα του Άρη.

27΄ Πάνω κάτω η μπάλα, με το ρυθμό του παιχνιδιού να είναι ιδιαίτερα γρήγορος.

18΄ Ωραία σέντρα από τα αριστερά του Κουτσόπουλου στον ανενόχλητο Γουνδουλάκη, αυτός μέσα απ' την περιοχή έκανε πλασέ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

16΄ Κίτρινη κάρτα στον Μαιστόροιτς του Πανιωνίου.

10΄ Μετά το γκολ δεν έχει υπάρξει κάποια μεγάλη φάση.

8' Σουτ του Κάλβο λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κένινγκ.

4΄ ΓΚΟΟΛ. Ο Κάλβο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και άνοιξε το σκορ για τον Άρη.

3΄ Πέναλτι για τον Άρη. Ο Μάκος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κάλβο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

1' Έναρξη του αγώνα.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κένινγκ, Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Μάκος, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Φερνάντεζ

ΑΡΗΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο, Ίβιτς, Κόκε, Σανσόν

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΣ Πανιωνίου
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπερσης (Αρκαδίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Πριν το ματς:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δίχως τρεις ποδοσφαιριστές του θα παραταχθεί ο Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου (16:45) κόντρα στον Άρη στον γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Έπειτα και απ’ την τελευταία προπόνηση των «κυανέρυθρων» το μεσημέρι της Παρασκευής, διαπιστώθηκε πως ο Λάμπρος Χούτος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής δημιουργώντας «επιθετικό πονοκέφαλο» στον Έβαλντ Λίνεν καθώς θ’ απουσιάσει και ο Τζιμπούρ που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπερνάρντ Κουμορτζί που θα ενισχύσει την εθνική Γκάνας στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο στους «εκλεκτούς» του Γερμανού τεχνικού είναι ο νεοαποκτηθείς Κλεόπας Γιάννου.

Ο γκολκίπερ των Νεοσμυρνιωτών θα υπερασπιστεί όπως όλα δείχνουν και την εστία της ομάδας του, αφού οι Κρέσιτς και Ταμπάσης είναι εκτός. Μετά το πέρας του σημερινού (11/1) προγράμματος, ο Έβαλντ Λίνεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους «κίτρινους».

Η αποστολή απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Κένινγκ, Γιάννου, Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς, Σκούφαλης, Καπετάνος, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κοντοές, Ριμπέιρο, Κόντης, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Νικολάου, Σιαλμάς και Σπυρόπουλος

ΑΡΗΣ

Το δύο στα δύο στα συνεχή εκτός έδρας ματς θα προσπαθήσει να πετύχει ο Άρης. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχοντας παρακαταθήκη το διπλό στην Κρήτη της περασμένης αγωνιστικής, ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Πανιώνιο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ολοκλήρωσε τα πλάνα του την Παρασκευή (11.1) και εν συνεχεία ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς»…

Στην αποστολή του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο θα βρίσκονται ο Τάσος Κυριάκος, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ο Κώστας Νεμπεγλέρας, που εξέτισε την ποινή του. Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν σήμερα το απόγευμα οι εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Αουρέλιο, Γιάχιτς, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Σιστόν, Ίβιτς, Κυριάκος, Κάλβο, Φελίπε, Χαβίτο, Βανγκέλι, Καράμπελας, Κόκε και Γκουγκουλιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x