Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μπαίνει ο Μάης και ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και στους δύο μεγάλους στόχους του»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Λαμίας, τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα και την επικείμενη αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως μπαίνει ο Μάιος και ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και στους δύο μεγάλους του στόχους, το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Σίγουρα δεν είναι το φαβορί ούτε στη μία διοργάνωση ούτε στην άλλη. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να τα καταφέρει. Όμως δείχνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του, ότι σκοπεύει να το πάει μέχρι τέλους και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητά του, και στα δύο μέτωπα, που έχει ανοικτά αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά είπε ότι θεωρητικά είναι πιο εύκολο να χτυπήσει το πρωτάθλημα από ό,τι ο ΠΑΟΚ, υπό την έννοια και οι δύο χρειάζονται τρεις νίκες, όμως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και δεύτερη συνθήκη να μην κερδίσει η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Τέλος, αναφερόμενος στο πρώτο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, είπε ότι βάση του ρεπορτάζ από την Αγγλία, όλα δείχνουν ότι εκτός από τον Μαρτίνες, θα απουσιάσει και ο Τίλεμανς, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν αποκλείεται να προλάβουν τη ρεβάνς στο Φάληρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x