Stoiximan Super League

Στην Άιντραχτ ο Μάντζιος!

Παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα είναι ως το τέλος της σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο γερμανικός σύλλογος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της περιόδου. Στο νέο σταθμό της καριέρας του θα βρει δύο συμπατριώτες του, τον Γιάννη Αμανατίδη και τον Σωτήρη Κυργιάκο. Από μεριάς του οι Γερμανοί του "τριφυλλιού".

Παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα είναι ως το τέλος της σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο γερμανικός σύλλογος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της περιόδου. Στο νέο σταθμό της καριέρας του θα βρει δύο συμπατριώτες του, τον Γιάννη Αμανατίδη και τον Σωτήρη Κυργιάκο. Από μεριάς του οι Γερμανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του. Δείτε τα αγωνιστικά νέα του "τριφυλλιού".

Όλα αυτά κι ενώ μέχρι χθες η μετακίνηση του παίκτη στην Bundesliga φάνταζε να ναυαγεί, βάσει δηλώσεων και του μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκου. Η πρόταση της Άιντραχτ για την αγορά του παίκτη δεν ξεπερνούσε το 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός αξίωνε 3 εκατ. ευρώ και οι δύο πλευρές δεν έδειχναν διατεθειμένες να βάλουν νερό στο κρασί τους. Τελικώς, η χρυσή τομή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης με μια μέση λύση, αυτή του δανεισμού του παίκτη μέχρι τον Μάιο.

Μετά την παραχώρηση του Βαγγέλη Μάντζιου, αλλά και τη χθεσινή πώληση του Θανάση Τσίγκα στον Ατρόμητο, απομακρύνεται το ενδεχόμενο δανεισμού του Αντώνη Πετρόπουλου, αφού πλέον, πέραν του νεοαποκτηθέντος από το Αιγάλεω άσου, λύσεις για την επίθεση είναι οι Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Ποστίγκα και Εντόι.

Η καριέρα του Βαγγέλη Μάντζιου στον Παναθηναϊκό με αριθμούς (συμμετοχές, γκολ)

2005/06: 22, 8 στο Πρωτάθλημα-4, 1 στο Champions League-1, 0 στο Κύπελλο Ελλάδος
2006/07: 23, 3 στο Πρωτάθλημα-6, 0 στο Κύπελλο UEFA-7, 3 στο Κύπελλο
2007/08: 9, 3 στο Πρωτάθλημα-3, 0 στο UEFA-1, 2 στο Κύπελλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x