Stoiximan Super League

Ένσταση από τον Ολυμπιακό!

Αλλαγή πλεύσης, σχετικά με τη νόμιμη ή όχι χρησιμοποίηση του Βάλνερ από την Καλαμαριά, της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα καταθέσουν ένσταση, αναμένοντας να δικαιωθούν, παίρνοντας στα χαρτιά το παιχνίδι και να ανέβουν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. «Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στην ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και απέναντι στη νομιμότητα να καταθέσουμε ένσταση», στους Πειραιώτες.

Αλλαγή πλεύσης, σχετικά με τη νόμιμη ή όχι χρησιμοποίηση του Βάλνερ από την Καλαμαριά, της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα καταθέσουν ένσταση, αναμένοντας να δικαιωθούν, παίρνοντας στα χαρτιά το παιχνίδι και να ανέβουν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. «Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στην ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και απέναντι στη νομιμότητα να καταθέσουμε ένσταση», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης, μετά το πέρας του ΔΣ της ΠΑΕ, ενώ δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας. «Είμαστε προβληματισμένοι και γιαυτό θα κάνουμε κάποιες συναντήσεις. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε. Συνάντηση με τους αρχηγούς και τον Τάκη Λεμονή θα έχει την Παρασκευή ο Σωκράτης Κόκκαλης. Η Λάρισα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γκαλίτσιου στους Πειραιώτες.

Ένσταση ο Ολυμπιακός!

Και ενώ είχε φανεί ότι ο Ολυμπιακός δεν θα καταθέσει ένσταση, παίρνοντας θέση για τη νόμιμη ή όχι χρησιμοποίηση του Βάλνερ από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όλα άλλαξαν. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά αποφάσισε να καταφύγει σε αυτή την οδό, διεκδικώντας τη δικαίωση και τους τρεις βαθμούς. Σε περίπτωση δικαίωσης, οι «ερυθρόλευκοι» θα ανεβούν στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας, ένα βαθμό μπροστά από τον Παναθηναϊκό.

Δυσαρέσκεια στη διοίκηση

Το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έγινε σήμερα δεν αναλώθηκε μόνο στο θέμα της κατάθεσης ένστασης για τη χρησιμοποίηση του Βάλνερ από την Καλαμαριά, αλλά και στην κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Όπως αποφασίστηκε, την Παρασκευή θα υπάρξει συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας και τον Τάκη Λεμονή.

Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο:

?Αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Super League για τους Παρατηρητές Διαιτησίας και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Πέτρος Κόκκαλης έλαβε εξουσιοδότηση για κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League της 6-2-2008.

?Αποφασίστηκε η υποβολή ένστασης για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Roman Wallner στον ποδοσφαιρικό αγώνα της 3-2-2008.

?Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σωκράτης Κόκκαλης και ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Κόκκαλης θα συναντηθούν με τον Προπονητή κ. Τ. Λεμονή, τον Τεχνικό Δ/ντή κ. Ivic και τους αρχηγούς της ομάδας την Παρασκευή 8-2-2008.

Λεμονής: «Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή»

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν ο Τάκης Λεμονής μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Καυταντζογλείου». Αυτό φρόντισε να το δείξει στα αποδυτήρια της ομάδας, μιλώντας προς τους παίκτες και κάνοντάς τους παρατηρήσεις σχετικά με την κακή τους εμφάνιση. «Μα ούτε μια μονομαχία να κερδίσετε; Ούτε μια; Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x