Stoiximan Super League

Στη… Λεωφόρο της πρόκρισης

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια και του κόσμου του που θα γεμίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι στη Ρέιντζερς την Πέμπτη στον επαναληπτικό του 0-0 του «Άιμπροξ» εξέφρασε ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του. Ποια είναι τα ο τεχνικός της Ρέιντζερς, Γουόλτερ Σμιθ.

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια και του κόσμου του που θα γεμίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι στη Ρέιντζερς την Πέμπτη στον επαναληπτικό του 0-0 του «Άιμπροξ» εξέφρασε ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο Μανούτσο δεν θα περιληφθεί στην αποστολή και προανήγγειλε τη χρησιμοποίηση του Μάριο Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια.

«Πιστεύω στους οπαδούς και την δύναμη που δίνει η Λεωφόρος. Η Ρέϊντζερς είναι καλή αντίπαλος, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα, οργάνωση και καλούς παίκτες. Εγώ και οι παίκτες μου ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, δεν ξέρω αν το ένα γκολ θα είναι αρκετό, χρειαζόμαστε υπομονή, έλεγχο και επιθετικότητα. Περιμένω την ίδια στρατηγική από την Ρέιντζερς. Έχουμε τους τρόπους γι' αυτά τα στοιχεία, βέβαια και η Ρέιντζερς διαθέτει αυτά τα στοιχεία, αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση να δείξουμε υπομονή στο παιχνίδι γιατί παίζουμε εντός έδρας. Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας και πίεση από τον αντίπαλο. Η καλή αμυντική λειτουργία μας δίνει αυτοπεποίθηση, αν κερδίσουμε 4-3 ή 1-0 το ίδιο θα είναι για μένα», δήλωσε ο Ζοσέ Πεσέιρο, που περιμένει από την ομάδα του ένα γρήγορο γκολ. «Το γκολ το περιμένω νωρίς, αλλά στα τελευταία ματς σκοράρουμε στο τέλος. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες το πιστεύουν και το διεκδικούν μέχρι τις καθυστερήσεις. Προτιμάμε ένα γρήγορο γκολ».

Όσο για τα πλάνα του, ήταν αποκαλυπτικός. «Δεν νομίζω ότι ο Μανούτσο θα είναι στην αποστολή. Έχουμε πέντε επιθετικούς και ο Μανούτσο έχει κάνει μόνο δυο προπονήσεις. Επίσης ο Σαριέγκι δεν θα είναι πάλι στην αποστολή. Χρειάζεται 3-4 ακόμη μέρες για να επανέλθει πλήρως. Μπορεί να κάνω λάθος αυτή την στιγμή και ζητάω συγνώμη από τον Μάλαρτζ, αλλά ο Γκαλίνοβιτς θα είναι στο αρχικό σχήμα. Κάνουμε rotation επειδή εγώ το νομίζω, όχι επειδή το θέλουν κάποιοι οπαδοί ή δημοσιογράφοι. Προτιμώ να κερδίζω όλα τα ματς, τώρα σκέφτομαι το ματς που έχουμε αύριο, είναι δύσκολη αποστολή, αλλά το πρωτάθλημα θα το σκεφτώ από την Πέμπτη το βράδυ».

Κλείνοντας εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. «Είμαι στον Παναθηναϊκό και μέχρι τώρα οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι, ελπίζω και αυτοί να πιστεύουν το ίδιο για μένα».

Ο Έκι Γκονζάλες, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον προπονητή του στο ότι θα πρέπει η ομάδα του να προσεγγίσει πιο επιθετικά το ματς της Πέμπτης. «Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες αυτό το ματς, είναι σημαντικό που έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια και οι οπαδοί θα μας βοηθήσουν. Έχουμε πιθανότητες για νίκη, μπορούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, καθώς διαθέτουμε ποιοτικούς παίκτες. Κάθε μέρα νιώθω πιο έτοιμος. Είναι καλό αποτέλεσμα το 0-0 και με την βοήθεια της έδρας έχουμε την δυνατότητα να νικήσουμε. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό, δημιουργεί καυτή έδρα που μπορεί να κάνει το κλικ στην ομάδα και να την βοηθήσει στην ευρωπαϊκή της πορεία όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x