Γενικά

Ο Λάμπαρντ «βλέπει» Ρέιντζερς

Δηλώσεις για το παιχνίδι των Ρέιντζερς στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό έκανε ο Φρανκ Λάμπαρντ στο περιθώριο του χθεσινοβραδινού αγώνα Ολυμπιακός-Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Την άποψη πως η Ρέιντζερς μπορεί να προκριθεί επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο UEFA εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο μέσος της Τσέλσι είχε την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από... ελληνική έδρα στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για το Champions League και θεωρεί πως οι Σκωτσέζοι έχουν την δυνατότητα να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

«Νομίζω ότι κανένας ποδοσφαιριστής σε αυτό το επίπεδο δεν επηρεάζεται από ατμόσφαιρα όπως αυτή που δημιουργούν οι Έλληνες οπαδοί. Αντίθετα πιστεύω πως η συγκεκριμένη συμπεριφορά θα αρέσει στους παίκτες και θα θέλουν να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα» δήλωσε σε Σκωτσέζους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Όπως και εμείς σήμερα έτσι και οι Ρέιντζερς μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Ο Παναθηναικός είναι μια δυνατή ομάδα και μοιάζει με τον Ολυμπιακό. Παίζουν αμυντικά εκτός έδρας αλλά και στην έδρα τους δεν είναι ιδιαίτερα επιθετικοί. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρουν».

Αύτο που απομένει είναι να περιμένουμε έως αύριο για να μάθουμε αν ο Λάμπαρντ «πέσει μέσα» στις προβλέψεις του...


Επιμέλεια: Σταύρος Χαϊταντόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x