Stoiximan Super League

«Λίγα τα λεφτά για Ίβανσιτς»

Δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Krone» αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Παναθηναϊκού και Σάλτσμπουργκ στις διαπραγματεύσεις για την αγορά του Αντρέας Ίβανσιτς. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως οι «πράσινοι» προσφέρουν 500.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται πολύ μικρό από την ομάδα στην οποία ανήκει ο διεθνής μέσος, η οποία και αξιώνει τουλάχιστον τα τριπλάσια. «Προσπαθούμε για να έρθουν σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Σάλτσμπουργκ. Ο ‘Άντι’ μπορεί να θεωρεί πιθανή μία επιστροφή του», δήλωσε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος του «Ιβ», Γκέοργκ Στανγκάσινγκερ, ενώ το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σάλτσμπουργκ ως το καλοκαίρι του 2009.

Δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Krone» αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Παναθηναϊκού και Σάλτσμπουργκ στις διαπραγματεύσεις για την αγορά του Αντρέας Ίβανσιτς. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως οι «πράσινοι» προσφέρουν 500.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται πολύ μικρό από την ομάδα στην οποία ανήκει ο διεθνής μέσος, η οποία και αξιώνει τουλάχιστον τα τριπλάσια.

«Προσπαθούμε για να έρθουν σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Σάλτσμπουργκ. Ο ‘Άντι’ μπορεί να θεωρεί πιθανή μία επιστροφή του», δήλωσε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος του «Ιβ», Γκέοργκ Στανγκάσινγκερ, ενώ το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σάλτσμπουργκ ως το καλοκαίρι του 2009.

Χαλάρωμα για τους βασικούς

Αποθεραπεία έκαναν στην προπόνηση της Δευτέρας όσοι παίκτες του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στην Ξάνθη, απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν κάνοντας ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις στις πάσες, παιχνίδια σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με δίτερμα και αποθεραπεία. Φύσσας, Μανούτσο και Εντόι έκαναν θεραπεία.

Ανακοίνωση για το πακέτο εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα 17 Μαρτίου , θα τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια της 26ης , της 27ης και 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ. O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22/03/2008, ενώ για τα υπόλοιπα δύο αναμένεται ο καθορισμός των ημερομηνιών διεξαγωγής τους.

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας μας που είναι χρήστες της Ticket Club:

1. Μέσω internet στα site: www.ticketclub.gr & www.pao.gr
2. Μέσω τηλεφωνικού κέντρου στα: 801 111 1908 (από σταθερό) & 210 8094111 (από κινητό).
3. Στα εκδοτήρια: Γήπεδο "Απ. Νικολαϊδης", Θύρα 4 και Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Zafolia).
Τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:30 - 18:30 καθώς και τα Σάββατα παραμονές των αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x