Stoiximan Super League

«Δεν έχει τελειώσει…»

Να τα δώσουν όλα στη συνέχεια και να πιστέψουν στην κατάκτηση του τίτλου, ζήτησε χθες από τους ποδοσφαιριστές του ο Ζοσέ Πεσέιρο: «Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να μην τα παρατήσουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στους λιγοστούς παίκτες που είχε στη διάθεσή του, αφού έλειπαν οι 13 διεθνείς. Θέλει τον Χριστοδουλόπουλο το «τριφύλλι», αλλά με λογικές απαιτήσεις. Εντυπωσιακά γκολ από τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Αντρέας Ίβανσιτς. «Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά εγώ θέλω να παραμείνω», δήλωσε χθες ο Μίκαελ Νίλσον. Έρχεται ο Μπράις Μουν την επόμενη εβδομάδα, για να δοκιμαστεί από τους «πράσινους». , σύμφωνα με τον Τύπο της Αυστρίας.

Να τα δώσουν όλα στη συνέχεια και να πιστέψουν στην κατάκτηση του τίτλου, ζήτησε χθες από τους ποδοσφαιριστές του ο Ζοσέ Πεσέιρο: «Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να μην τα παρατήσουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στους λιγοστούς παίκτες που είχε στη διάθεσή του, αφού έλειπαν οι 13 διεθνείς. Θέλει τον Χριστοδουλόπουλο το «τριφύλλι», αλλά με λογικές απαιτήσεις. Εντυπωσιακά γκολ από τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Αντρέας Ίβανσιτς. «Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά εγώ θέλω να παραμείνω», δήλωσε χθες ο Μίκαελ Νίλσον. Έρχεται ο Μπράις Μουν την επόμενη εβδομάδα, για να δοκιμαστεί από τους «πράσινους». Ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι και της Φούλαμ για τον Ίβανσιτς, σύμφωνα με τον Τύπο της Αυστρίας.

Πεσέιρο: «Πιστέψτε το»

Το βάρος στην ψυχολογία έριξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Ζοσέ Πεσέιρο, παρά το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή του μόλις 14 ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι όλα είναι ανοιχτά, ζητώντας παράλληλα να πιστέψουν στην κατάκτηση του τίτλου: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να μην τα παρατήσουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Οφείλουμε να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Θέλω να πιστεύετε στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε». Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή προπόνηση, ο 47χρονος τεχνικός δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά πράγματα και πλέον περιμένει τους διεθνείς για να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει Πανιωνίου.

Αρέσει, αλλά…

Το ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αρέσει στον Παναθηναϊκό δεν είναι κάτι καινούργιο. Άλλωστε, οι «πράσινοι» παρακολουθούν διακριτικά την πορεία του 22χρονου μεσοεπιθετικού εδώ και καιρό. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά την περίπτωσή του και τη χθεσινή φημολογία που κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη, από την πλευρά του «τριφυλλιού» δεν προκύπτει κάτι για επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων. Η υπόθεση μπορεί να συζητηθεί το καλοκαίρι, αρκεί βέβαια να μειωθούν οι υψηλές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βάλει για τον παίκτη ρήτρα 5 εκατ. ευρώ.

Διέπρεψαν Καραγκούνης,Ίβανσιτς

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην πραγματοποιούν την καλύτερή τους περίοδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο η παρουσία τους χθες με τις εθνικές τους ομάδες ήταν εξαιρετική. Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής μας και συνδύασε την καλή εμφάνιση με τα δύο εξαιρετικά γκολ, που προήλθαν από ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ. Άξια αναφοράς είναι πάντως η απάντηση του «τυπάρα», σε ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με τις εκτελέσεις φάουλ (σ.σ. ότι δεν τα εκτελεί πλέον στον Παναθηναικό): «Στον Παναθηναϊκό γκρινιάζουν όταν πάω να εκτελέσω φάουλ, εδώ είμαι εγώ αυτός που τα αναλαμβάνω και αυτό μου δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση», τόνισε με νόημα. Σε ό,τι αφορά τον Ίβανσιτς, αγωνίστηκε βασικός με την εθνική Αυστρίας στην ήττα από την Ολλανδία με 4-3 και μάλιστα πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ με όμορφο σουτ.

Νίλσον: «Εξαρτάται από τον Παναθηναικό»

Με αφορμή την παρουσία του στην Αγγλία, για το φιλικό της Σουηδίας με τη Βραζιλία, ο Μίκαελ Νίλσον παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. «Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά εγώ θέλω να παραμείνω. Πλέον, εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό, πιστεύω όμως ότι θέλουν να με κρατήσουν», ανέφερε ο ακραίος μπακ του «τριφυλλιού». Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίλσον έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, καλύπτοντας το αριστερό άκρο.

Την άλλη εβδομάδα ο Μουν

Και από τα πλέον επίσημα χείλη, έγινε γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα για να δοκιμαστεί από τους «πράσινους» ο Μπράις Μούν. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις που παραχώρησε χθες στη «SportDay», ο πρόεδρος του Αγιαξ Κέηπ Τάουν, Τζον Κομήτης, τόνισε: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα είτε την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είτε την τρίτη. Τότε έχουμε κενό και μπορεί να φύγει. Είναι πιο πιθανό να έρθει την πρώτη εβδομάδα». Χθες, τόσο ο Μουν, όσο και ο Μόρις αγωνίστηκαν βασικοί στο φιλική νίκη της Νοτίου Αφρικής επί της Παραγουάης.

*Για ενδιαφέρον της ιταλικής Πάρμα για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου κάνουν λόγο ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Μάλιστα, ο τίτλος του δημοσιεύματος χαρακτηρίζει τον 26χρονο επιθετικό, ως τον «Έλληνα Τόνι».

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x