Stoiximan Super League

Θέλει Οντονκόρ, αλλά…

Πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ του Παναθηναϊκού στην Μπέτις για την απόκτησή του αποκαλύπτει μέσω της «As» ο Νταβίντ Οντονκόρ, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα της Σεβίλλης. «Ναι, είναι αλήθεια, όμως ελπίζω να μην κάνει δεκτή την πρόταση η διοίκηση, γιατί είμαι ευτυχής εδώ και θέλω να μείνω», δήλωσε ο 24χρονος δεξιός χαφ, που είναι διεθνής με τη Γερμανία. Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των «πράσινων» για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Εκτός μάχης για δέκα μέρες ο Σέριτς.

Πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ του Παναθηναϊκού στην Μπέτις για την απόκτησή του αποκαλύπτει μέσω της «As» ο Νταβίντ Οντονκόρ, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα της Σεβίλλης. «Ναι, είναι αλήθεια, όμως ελπίζω να μην κάνει δεκτή την πρόταση η διοίκηση, γιατί είμαι ευτυχής εδώ και θέλω να μείνω», δήλωσε ο 24χρονος δεξιός χαφ, που είναι διεθνής με τη Γερμανία. Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των «πράσινων» για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Εκτός μάχης για δέκα μέρες ο Σέριτς.

«Χτύπησε» Οντονκόρ

Πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ του Παναθηναϊκού στην Μπέτις για την απόκτησή του αποκαλύπτει μέσω της «As» ο Νταβίντ Οντονκόρ, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα της Σεβίλλης, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011. Στο ερώτημα αν αληθεύουν οι φήμες περί πρότασης έξι εκατομμυρίων ευρώ από τους «πράσινους», ο 24χρονος Γερμανός δεξιός χαφ απαντά: «Ναι, είναι αλήθεια, όμως ελπίζω να μην κάνει δεκτή την πρόταση η διοίκηση, γιατί είμαι ευτυχής εδώ και θέλω να έχω επιτυχίες με την Μπέτις. Θα ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου για δύο χρόνια και όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με την Μπέτις».

Τον βραχύσωμο διεθνή άσο (13 συμμετοχές, 1 γκολ), που έχει Γερμανίδα μητέρα και Γκανέζο πατέρα, απέκτησε το καλοκαίρι του 2006 η Μπέτις έναντι 6,2 εκατ. ευρώ από την Ντόρτμουντ. Φέτος έχει μόλις 12 συμμετοχές στην Primera Division, αφού έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

Η καριέρα του Οντονκόρ με αριθμούς

2001/02-Ντόρτμουντ: 1, 0
2002/03-Ντόρτμουντ: 6, 0
2003/04-Ντόρτμουντ: 24, 1
2004/05-Ντόρτμουντ: 7, 0
2005/06-Ντόρτμουντ: 33, 1
2006/07-Μπέτις: 13, 0
2007/08-Μπέτις: 12, 0

Ώρα για πράξεις

Να αφήσουν πίσω τους την γκρίνια και τα λόγια θέλουν στον Παναθηναϊκό, μετά από ένα έντονο τριήμερο με πολλές κουβέντες, αλλά και διαφωνίες. Χθες έγινε το πρώτο βήμα, αφού την παρέμβαση των Γκούμα, Καραγκούνη διαδέχτηκε η τοποθέτηση του Έκι Γκονζάλες για όσα είπε ο Βέλιτς. Πλέον, άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι τα ψέματα τελείωσαν και η συνέχεια του πρωταθλήματος επιβάλλει την άμεση συσπείρωση, μια και η ομάδα είναι για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου. Άλλωστε, προς αυτή τη κατεύθυνση κινήθηκαν χθες και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Μαρσέλο Μάτος, οι οποίοι ξεκαθάρισαν με δηλώσεις τους ότι σκέφτονται μόνο τα αγωνιστικά ζητήματα.

«Φρεσκαρισμένος» στην Κρήτη

Πολλά ειπώθηκαν σχετικά με την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Το θέμα είναι ότι έστω και έτσι οι «πράσινοι» νίκησαν και πλέον επιθυμούν να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα, ώστε να εκμεταλλευτούν πιθανή «γκέλα» του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά σήμερα, αφού χθες οι παίκτες απόλαυσαν το ρεπό τους.. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στο Παγκρήτιο θα δούμε έναν άλλο Παναθηναϊκό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα.

Τα συμπεράσματα για τις σκέψεις του Πεσέιρο θα βγουν τις επόμενες μέρες, αλλά υπάρχουν κάποιες αλλαγές που θεωρούνται δεδομένες. Για τον Γκαλίνοβιτς στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα, στην άμυνα όμως εκτός του Γκούμα οι υπόλοιποι αναμένεται να αλλάξουν. Συγκεκριμένα, ο Σαριέγκι θα πάρει τη θέση του Μόρις, ο Νίλσον αυτή του Βύντρα και ο Σπυρόπουλος του Σέριτς. Στο κέντρο θα επιστρέψει σίγουρα ο Ίβανσιτς, ενώ πλην των Καραγκούνη, Μάτος, που είναι σίγουροι, η άλλη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Γκονζάλες και Τζιόλη. Στην επίθεση δίπλα στον Σαλπιγγίδη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δούμε τον Παπαδόπουλο αντι του Ποστίγκα. Όπως γίνεται αντιληπτό, θα υπάρξει σίγουρα αλλαγή και στη διάταξη, μια και δεν πρόκειται να δούμε τρία αμυντικά χαφ στην ενδεκάδα.

Νοκ άουτ για δέκα μέρες ο Σέριτς

Τις υπηρεσίες του Άντονι Σέριτς θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός για τις επόμενες δέκα ημέρες. Ο Κροάτης ακραίος αμυντικός υποβλήθηκε την Τετάρτη (2/4) σε ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό ορθό μηριαίο. Όπως είναι φυσικό, ο διεθνής άσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου να προλάβει το επόμενο με τον Άρη στο «Απ. Νικολαΐδης».

Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, σήμερα επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις πάσες και τις ταχύτητες. Στην συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα δουλεύοντας στα σουτ και σε ασκήσεις ένας εναντίον ενός και παίζοντας δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φύσσας, Ν’ Ντόι, Λεοντίου και ο Ρομέρο για προληπτικούς λόγους. Ο Σέριτς έκανε θεραπεία, ενώ ο αρχηγός των «πρασίνων», Γιάννης Γκούμας ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στα τελευταία 15 λεπτά. Τέλος, ο Μάλαρτζ δεν μπήκε καθόλου στην προπόνηση, μια και ταλαιπωρείται από πυώδη αμυγδαλίτιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x