Stoiximan Super League

Πεντράθα: «Πάμε για το 3x3»

Να κάνει το κάτι παραπάνω από τη σωτηρία θέλει ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Άρη, έχοντας στο μυαλό του ακόμα και τη νίκη, αφού ο Άνχελ Πεντράθα Λαμίγια στη χθεσινή προπόνηση ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν το "3x3". Δηλώσεις του Πεντράθα, σε δισέλιδο αφιέρωμα στην έντυπη έκδοσή της για τους οκτώ Ισπανούς προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό, φιλοξένησε η «Marca». Άγνοια για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ούρκο Πάρντο. Καυτό καλοκαίρι περιμένει τον Αντώνη Ρέμο και τους συνεργάτες του.

Να κάνει το κάτι παραπάνω από τη σωτηρία θέλει ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Άρη, έχοντας στο μυαλό του ακόμα και τη νίκη, αφού ο Άνχελ Πεντράθα Λαμίγια στη χθεσινή προπόνηση ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν το "3x3". «Δεν σταματάμε εδώ», τους είπε. «Ξέρετε πόσο σημαντικό και ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι με τον Αρη. Θέλω να παίξουμε και για τους εννέα βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια και οι πρώτοι τρεις βρίσκονται στον αγώνα με τον Αρη. Θέλω να κρατήσουμε ως ομάδα την ένταση και την εγρήγορση που υπήρχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Να μην επαναπαυτούμε από την τελευταία νίκη. Αλλωστε, μαθηματικά τουλάχιστον, δεν έχουμε εξασφαλιστεί. Πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο στα παιχνίδια που απομένουν και πρώτα σε αυτό με τον Αρη. Να σκεφτόμαστε όπως και πριν. Παίζουμε παντού για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί στη συνέχεια και απαλλαγμένοι πλέον από την πίεση που μας βάρυνε όλο αυτό το διάστημα να προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάρουμε νίκες», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και ανέλυσε το προπονητικό πρόγραμμα μέχρι το κυριακάτικο ματς.

Η «Marca» για Πεντράθα

Δηλώσεις του Πεντράθα, σε δισέλιδο αφιέρωμα στην έντυπη έκδοσή της για τους οκτώ Ισπανούς προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό, φιλοξένησε η «Marca». Η ισπανική εφημερίδα στον πρόλογό της έγραφε «αποφεύγει τον υποβιβασμό, που ήταν και ο αρχικός στόχος του Ηρακλή όταν πήγε στην ομάδα», κρίνοντας πετυχημένη τη δουλειά του για το σκοπό που ο «Γηραιός» του εμπιστεύθηκε τον πάγκο.

Ο 45χρονος τεχνικός σχολίασε το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως «οι ομάδες δεν έχουν πολλή τακτική» και ότι «όλοι παίζουν για να κερδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο», αλλά πρόσθεσε πως «είναι ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα μαχητικό πρωτάθλημα».

Πάρντο: «Δεν ξέρω τίποτα»

Άγνοια για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ούρκο Πάρντο. «Δεν έχω ιδέα. Δεν μου μίλησε κάποιος», είπε. «Εχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ηρακλή και είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου».

Καυτό καλοκαίρι

Καυτό καλοκαίρι περιμένει τον Αντώνη Ρέμο και τους συνεργάτες του, αφού μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα βρουν μπροστά τους τη «μαύρη τρύπα» από οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές, η οποία ανέρχεται σε 1.070.000 ευρώ.

Ο τελευταίος που προσέφυγε στη ΦΙΦΑ είναι ο Ροντρίγκο Τόσι και οι διοικούντες την ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώθηκαν για το ακριβές ποσό που ζητεί ο Βραζιλιάνος. Με έγγραφό της η ΦΙΦΑ ενημέρωσε ότι αυτό ανέρχεται σε 310.000 ευρώ και έχει ζητήσει από τον Ηρακλή να καταθέσει εντός του μήνα τη θέση του για να εξεταστεί η υπόθεση. Η πλευρά Ροντρίγκο αναμένεται να διεκδικήσει και αποζημίωση για ηθική βλάβη μέσω των πολιτικών δικαστηρίων, υποστηρίζοντας πως υπάρχει παρασκήνιο για τη φυλάκισή του και οπτικό υλικό που το αποδεικνύει.

Πέρα από τον Βραζιλιάνο, στη ΦΙΦΑ υποστηρίζουν ότι έχουν προσφύγει και οι Μπιλίσκοφ,Φορτούζι, για τα ποσά των 130.000 και 80.000 ευρώ αντίστοιχα. Το ίδιο έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να κάνει (από τον περασμένο Οκτώβριο) ο Ρίβας (80.000 ευρώ). Υπάρχουν και οι τελεσίδικες αποφάσεις για Δρούγα (140.000) και Πρίττα (110.000), οι οποίοι έχουν ζητήσει και αφαίρεση βαθμών. Ενα (δικαστικό) στάδιο πριν από την αίτηση αφαίρεσης βαθμών βρίσκεται ο Κατεργιαννάκης (140.000) και ο Παπαποστόλου ( διεκδικεί 80 χιλιάδες), ενώ από την προσφυγή του χρήματα περιμένει να εισπράξει και ο Αμπάρης (50.000). Συνολικά 1.070.000 ευρώ είναι οι άμεσες υποχρεώσεις.

Παράλληλα, «τρέχουν» οι διακανονισμοί με τους Σνάουτσνερ (130.000), Γεωργιάδη (60.000), Λαουάλ (70.000), Μπουμπένκο (40.000), Φιλίπκο (30.000), Κωφίδη (90.000), Ερέρα (υπόλοιπο 20.000), Αλιούτα (40.000) και Σίσιτς (40.000). (Πηγή: SportDay)

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x