Stoiximan Super League

«Θετική και εποικοδομητική συνάντηση»

Η αναμενόμενη τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, ύστερα από τη συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, πραγματοποιήθηκε. Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΕΚ, ο ιδρυτής του Κινήματος επαλήθευσε τις πληροφορίες μας περί ευχάριστου κλίματος. Χαρακτήρισε την ομιλία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, εποικοδομητική και θετική, ενώ παραθέτει και τα θέματα που συζητήθηκαν. Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει αν θα εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Μανούτσο Γκονσάλβες και Νταμέ Εντόι, οι μοναδικοί επιθετικοί που έχει στη διάθεσή του ο Ζοσέ Πεσέιρο. Συνεχίζεται η κατασκοπία του Ρότσα στη Λατινική Αμερική.

Η αναμενόμενη τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, ύστερα από τη συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, πραγματοποιήθηκε. Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΕΚ, ο ιδρυτής του Κινήματος επαλήθευσε τις πληροφορίες μας περί ευχάριστου κλίματος. Χαρακτήρισε την ομιλία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, εποικοδομητική και θετική, ενώ παραθέτει και τα θέματα που συζητήθηκαν. Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει αν θα εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Μανούτσο Γκονσάλβες και Νταμέ Εντόι, οι μοναδικοί επιθετικοί που έχει στη διάθεσή του ο Ζοσέ Πεσέιρο. Αναχωρεί για Βέλγιο ο Λεοντίου. Συνεχίζεται η κατασκοπία του Ρότσα στη Λατινική Αμερική.

Δίνουν τα χέρια

Σε πολύ καλό και ενθαρρυντικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (6/5) η συνάντηση των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Αντρέα Βγενόπουλου. Το ραντεβού έγινε στο γραφείο του Νίκου Πατέρα και οι τρεις άντρες κουβέντιασαν το πλάνο του νέου πολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα περισσότερα θέματα παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων. Τις επόμενες μέρες ο Τζίγκερ θα συναντηθεί με ακόμη εναν-δυο ενδιαφερόμενους και στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες, ενώ δεν τελικά απόντας ήταν ο Θόδωρος Βενιάμης (μέλος της ΠΕΚ).

Με το πέρας της συνάντησης, η ΠΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την ικανοποίηση της για ύφος της ομιλίας. Την χαρακτήρισε θετική και εποικοδομητική, ενώ αποκάλυψε και τα θέματα που συζητήθηκαν. Μεταξύ αυτών, ζητήθηκε από τον κ. Βαρδινογιάννη να συναινεί με την μειοψηφία, για τη λήψη των σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν την ΠΑΕ. Παράλληλα αναφέρει πως ο συζητήσεις θα πάρουν παράταση, μια και υπάρχουν ακόμη και άλλα σοβαρά θέματα προς συζήτηση, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί εντός των ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΚ:

Φίλες, Φίλοι,

Όπως υποσχεθήκαμε, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έγινε συνάντηση μεταξύ του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και του εκ των ιδρυτών της ΠΕΚ κ. Ανδρέα Βγενόπουλου. Η συνάντηση ήταν θετική και εποικοδομητική και διαπιστώθηκε σε επίπεδο αρχών ταυτότητα θέσεων και αντιλήψεων σε μια σειρά από σοβαρά θέματα:

1.Για την ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλους τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσα από μια διαφανή διαδικασία που θα προβλέπει μεταξύ άλλων τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

2.Για την αξιοποίηση στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αλλά και για την θέσπιση ειδικών προνομίων για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου γενικότερα.

3.Για την ανάγκη μιας καινούργιας συμφωνίας και σχέσης με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο (¨ΠΑΟ¨) που θα προβλέπει παράλληλα και την ευρύτερη εκπροσώπησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό την προϋπόθεση της συσπειρώσεως στον ΠΑΟ πολλών χιλιάδων μελών.

4.Για την ανάγκη μιας μεγάλης και κοινής γιορτής για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

5.Για την χωρίς αποκλεισμούς διαδικασία ώστε να καταστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πολυμετοχική.

6.Για την ανάγκη αυξημένων δικαιωμάτων της μειοψηφίας ούτως ώστε ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης που θα διατηρήσει το 50% των μετοχών να χρειάζεται μια ευρύτερη συναίνεση για τη λήψη των σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν την ΠΑΕ.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικά θέματα προς διευκρίνηση κάτι που αναμένεται να γίνει από τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους μεγάλους μετόχους της μειοψηφίας. Σε αυτή τη φάση όμως είμαστε ως ΠΕΚ υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας τόσο για την πρόοδο των συζητήσεων όσο και για τις τοποθετήσεις του κ. Βαρδινογιάννη, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να γυρίσει οριστικά την σελίδα τόσο για τον Παναθηναϊκό μας όσο και για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Υ.Γ. Σήμερα το απόγευμα η ΠΕΚ θα συναντηθεί με τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο και τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και περαιτέρω συντονισμό για την επίτευξη του οράματος του ενιαίου, αδιαίρετου και πολυμετοχικού Παναθηναϊκού.


Ενημερώθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Μετά τη συνάντηση και τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου στην ομιλία με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νίκο Πατέρα, σειρά πήρε η ενημέρωση στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Πράγματι, πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ΠΕΚ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ. Κατά την έξοδο του, ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση για τα λεγόμενα της συνάντησης των τριών αντρών, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στο αν εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι μια απόφαση που θα την πάρει εντός των ημερών και στη συνέχεια θα την ανακοινώσει…

«Λαβωμένος» με Πανιώνιο

Υποχρεωμένος να παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης είναι ο Παναθηναϊκός στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην επίθεση, εκεί όπου στους ήδη απόντες Σαλπιγγίδη, Ποστίγκα, προστέθηκε ο Παπαδόπουλος. Συνεπώς, στο αυριανό ματς με τους «κυανέρυθρους», ο Ζοσέ Πεσέιρο θα στηριχθεί στους Μανούτσο και Εντόι, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και τον Ρομέρο. Παράλληλα, στον συγκεκριμένο αγώνα θα εκτίσει την ποινή του ο Μαρσέλο Μάτος, ο Σπυρόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής(σ.σ. λόγω της συμφωνίας με τον Πανιώνιο) και ο Καραγκούνης είναι αμφίβολος. Όπως γίνεται αντιληπτό, το αυριανό απόγευμα αναμένεται δύσκολο για τους «πράσινους».

Τσεκάρει παίκτες ο Ρότσα

Η δουλειά του Χουάν Ρότσα στη Λατινική Αμερική συνεχίζεται, όπως και η παρακολούθηση παικτών. Ο Ρότσα είδε το ντέρμπι της Αργεντινής ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πολύ τον Αουγκούστο Φερνάντες, μια και πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Ο σκάουτερ του «τριφυλλιού» είδε ακόμη το ματς της Χιμνάσια με τη Σαν Λορέντσο, ενώ τις προσεχείς μέρες θα δει ματς και του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x