Euro 2008

Τα…. αναμενόμενα «πάντσερ»

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ. Οι τρεις παίκτες που αποφάσισε να «κόψει», προκειμένου να προκύψει η 23αδα για το EURO 2008 ήταν αυτοί που όλοι περίμεναν. Ο λόγος για τον ακραίο χαφ της Γκλάντμπαχ, Μάρκο Μάριν, τον μέσο της Σάλκε Ζερμέιν Τζόουνς και τον επιθετικό της Κολωνίας, Κρίστιαν Χέλμες

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ. Οι τρεις παίκτες που αποφάσισε να «κόψει», προκειμένου να προκύψει η 23αδα για το EURO 2008 ήταν αυτοί που όλοι περίμεναν. Ο λόγος για τον ακραίο χαφ της Γκλάντμπαχ, Μάρκο Μάριν, τον μέσο της Σάλκε Ζερμέιν Τζόουνς και τον επιθετικό της Κολωνίας, Κρίστιαν Χέλμες.

Οι εκλεκτοί της Γερμανίας, που αντιμετωπίζει στον δεύτερο όμιλο τις Αυστρία, Πολωνία και Κροατία, είναι:

Τερματοφύλακες: Γενς Λέμαν (Άρσεναλ), Ρόμπερτ Ένκε (Ανόβερο), Ρενέ Άντλερ (Λεβερκούζεν).

Αμυντικοί: Κρίστοφ Μέτσελντερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Περ Μερτεζάκερ (Βέρντερ Βρέμης), Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν Μονάχου), Άρνε Φρίντριχ (Χέρτα Βερολίνου), Μαρσέλ Γιάνσεν (Μπάγερν Μονάχου), Κλέμενς Φριτς (Βέρντερ Βρέμης), Χάικο Βέστερμαν (Σάλκε).

Μέσοι: Μίκαελ Μπάλακ (Τσέλσι), Τόμας Χίτσλσπεργκερ (Στουτγκάρδη), Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν), Τόρστεν Φρινγκς (Βέρντερ Βρέμης), Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (Μπάγερν Μονάχου), Πιότρ Τροχόφσκι (Αμβούργο), Τιμ Μπορόφσκι (Βέρντερ Βρέμης/Μπάγερν Μονάχου), Νταβίντ Οντονκόρ (Μπέτις).

Επιθετικοί: Μίροσλαβ Κλόζε (Μπάγερν Μονάχου), Λούκας Ποντόλσκι (Μπάγερν Μονάχου), Μάριο Γκόμεζ (Στουτγκάρδη), Κέβιν Κουράνι (Σάλκε), Όλιβερ Νόιβιλ (Γκλάντμπαχ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x